Elballagtam, de még mindig egy helyben fuldoklom?
elballagtam a mai napon.. es ahogy vegig neztem a rokonaimon, barataimon..azt lattam, hogy nem ismernek. Ha megtudnák, hogy meleg vagyok kitagadnának.. Így viszont annyira egyedül érzem magam. Mint egy hisztis kislány úgy érzem magam, de mégis ezt érzem..
18LL
Ha ennyire egyedul erzed magafat, akar el is mondhatod nekik es ki is tagadhatnak, ugyanott vagy. Szerintem neked sem hianyoznanak. Toltsd meg az eleted olyan emberekkel, akik elfogadnak es szeretnek teged leszbikusan.
Nem mondom, h egyszeru az indulas egyedul, foleg erettsegi utan, de sztem muszaj lenne kimozdulnod ebbol a kozegbol. Akar tippeket is adhatok hogyan, ha neked nincs otleted hogyan.
Gondolom te is tovább tanulsz, akkor legalább másik városba kerevedsz, és ott olyanokkal ismerkedhetsz meg akik elfogadnak...
Én is ezt teszem
18/LL
kivancsi lennék hol tartasz most. :)
olyan jo lenne ilyen vissza tekintés néha az ilyen kérdésekhez.
..vajon már megnyiltál és boldogabb vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!