Már 4 éve elballagtam a gimnáziumból, de még mindig rosszul érzem magam miatta. Változik ez majd valamikor?
Egyszerűen nem szerettem oda járni, nem tudtam beilleszkedni, mindennap szorongtam, amikor bementem, a jegyeim se voltak már olyan jók, általánosban jó tanuló voltam, de középiskolában volt ami nagyon rosszul ment.
Egyszerűen utálom magam, hogy ide jelentkeztem, hogy nem néztem jobban körbe, persze ajánlották ezt a helyet sokan, de úgy bánom már, hogy nem a Szerb Antalt választottam, szerintem fel is vettek volna (állítólag ott nagyon jó a légkör, meg a hangulat, nincs nagyon klikkesedés, jól is tanítanak), bár nem tudom sikerült-e volna beilleszkednem, mert nagyon visszahúzódó vagyok. Meg az is bánt, hogy rangsor szerint ez nem egy olyan jó hely volt, tőlem meg többet vártak, mert azért képes lettem volna rá.
Már rég elballagtam, de még mindig ezen rágódom, hogy miért nem jelentkeztem át menet közben. Meg az a gond, hogy ez a kellemetlen 4 év kihat az egyetemre is, egyszerűen kevesebbnek érzem magam mindenkinél. Legszívesebben újrakezdenék mindent 14 éves koromtól.
Elmúlik ez majd valahogy?
Valóban igaz, hogy nagyon szorongok. Nem tudom miért tört rám ez az egész, és az se biztos, hogy máshol jól éreztem volna magam. Csak szinte mindenhol az látom, hogy milyen szépek voltak a gimis évek, milyen jó emlék volt vagy hogy mások tökre örülnek a választásuknak. Mintha ez szabályszerűen így kéne hogy legyen, csak az én életem ment volna félre.
Utolsó, megkérdezhetem részletesebben, hogy a Szerb Antalban Te milyennek láttad a légkört? Mármint mivel kiutáltak, meg akik ott végeztek, nem találták meg a számításaikat.
A Teleki Blankába jártam.
Valóban nehéz volt a változás az általános és a gimi között, de alapvetően vártam, kíváncsi voltam az újra, a középiskolára. Nem volt valami nagyon összetartó az osztály, de nem is volt olyan rossz ilyen tekintetben. Végül kialakultak a klikkek, csoportok, ami ilyenkor lenni szokott, én viszont nem voltam ilyen, alapvetően nem akartam csak egy csoportba tartozni, meg bennem nem volt meg ez "a szokásos barátkozási metódus".
Egyébként nem voltak benne rossz emberek, (1-2 idiótát leszámítva), szóval ezért is bánom, hogy nem voltam képes beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!