Kirúghatnak valakit gimnáziumból azért, ha részt vesz egy fehérneműs fotózáson, és utána ezek a képek megjelennek katalógusban, vagy esetleg üzletben?
elvileg nem
persze attól függ mennyire látszott át a fehérnemű vagy hol voltak rajta kivágások :)
de sztem még akkor sem kéne
Link?
Szerintem max akkor, ha erotikus magazinban jelenik meg, de azt se érzem igazán jogos indoknak. Mit mond a suli szabályzata?
Kérdezd meg az igazgatót és azonnal megtudod a választ, és nem futsz hibába.
Mert ha esetleg valamiért nem lehet, még mindig jobb ha most tőle megtudod, mint később esetlegesen ő látja meg valahol a képeid. Mert akkor ha a suli szabályzat ezt lelehetetlenné teszi, akkor biztosan balhé lesz.
Az lehet, de ha feljelenti a sulit, 1000000%, hogy pert nyer, mivel a tanulót nem érheti hátrány semmi miatt amit iskolán KÍVŰL csinál.
Én tuti beperelném, mert jogtalanúl járna el.
Ez pl a volt sulimban volt: Pótvizsgán gyerek megbukott, apuka perelte a sulit, és arra hivatkozva, hogy nem a kijelölt teremben tartották a pótvizsgát, megnyerték a pert.
Akkor erre mennyi esélyt látsz, hogy megnyerné? Én leendő rendőrként akár 7 számjegyű összegben mernék fogadni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!