Gimnáziumból vagy középiskolából hány emberrel tartjátok a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Gimis barátságokat mennyire tudtátok fenntartani később, pl. egyetemen vagy egyetem után?2016. jan. 4. 12:31
2/16 anonim válasza:
3 sráccal.
Nem mentünk egyetemre, mind dolgozni kezdtünk.
Sajnos nem járunk össze, miattam, de beszélünk néha online.
23/l
3/16 anonim válasza:
Két igaz barátom lett gimiben, velük.
Voltak még páran, akikkel egyetem alatt néha összefutottunk, de amióta külföldre költöztem, ők "elkoptak" mellőlem. De a fent említett két lány a mai napig a legközelebbi barátnőim, most már 13 éve.
4/16 anonim válasza:
2, de velük is inkább csak neten és nem beszélünk gyakran.
Vannak mások is akikkel szoktam néha találkozni, mert ugyanarra az egyetemre járunk, de általában csak köszönünk egymásnak és annyi.
7/16 anonim válasza:
3-mal az osztályból, egy-kettővel a többi osztályokból. Az osztályom többi tagja összejár, de mi nem szerettük őket. Véletlen összetalálkozások, beszélgetések a közös egyetem miatt előfordulnak.
8/16 anonim válasza:
Ha véletlenül összefutok valamelyikükkel, akkor általában váltunk pár szót, de amúgy egyikükkel se tartom rendszeresen a kapcsolatot. Nem volt a gimiben túl jó osztályom.
22/F
9/16 anonim válasza:
1-el, de vele sem beszélek rendszeresen, csak amikor eszembe jut.19/F
10/16 anonim válasza:
Egy sem. Érettségi után én szinte azonnal dolgozni kezdtem, a gimis barátok meg továbbtanultak, páran külföldre költöztek. Elkoptak a közös témák, elsorvadtak a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!