Mit tudok tenni az ellen, hogy rémálmomban mindig a sötét óceán mélyén vagyok és fuldoklom?
Egyszerűen már nem bírok aludni, annyira rettegek, hogy körbevesz a hatalmas nagy, sötét víztömeg és ki tudja mik úszkálnak benne körülöttem.
Már ébren is kiráz a hideg tőle és görcsöl a testem, mert úgy érzem, hogy bármelyik pillanatban ott teremhetek az óceán mélyén. Zuhanyzás közben nem merem becsukni a szemem, mert úgy érzem, hogy hirtelen ott vagyok több ezer köbkilométer víz alatt és körbevesz.
Mit tudok ez ellen tenni? Kezdek kicsit megőrülni... :(((
És több kilométerrel a víz alatt mit érek vele?
Akkor is rettegtem, amikor Bear Grylls egy lakatlan szigeten volt, aztán épített egy tutajt, amivel az éjszakát kint töltötte az óceánon, a bálnák meg ott úsztak körülötte és teljesen ki volt nekik szolgáltatva.
Egy gyenge tutajon lebegett a nagy semmi közepén és alatta kilométeres, sötét víztömeg, tele hatalmas nagy lényekkel.
Ahogy leírom, már kiráz teljesen a hideg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!