Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy leszbikus vagyok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy leszbikus vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár napban vettem észre, hogy bámulom a lányokat, hogy milyen jól néznek ki. De közben meg egy hete még csak a fiúkra koncentráltam, szerelmes is voltam már csomószor, nem értem mi történik velem. Nagyon ki vagyok fáradva, alig aludtam a múlthéten is. Anyukám szerint most depressziós korszakban vagyok, de minden rendben lesz.

Eközben meg a suliban mindig a fiúknak akarok tetszeni, teljesen össze vagyok zavarodva. Én férfiakkal szeretnék együtt lenni és családot alapítani. Akkor miért érzem vonzónak a lányokat is? De velük nem tudnék kapcsolatot elképzelni, vagy hogy simogassanak vagy fogdossanak. Kérem szépen segítsetek, nagyon magam alatt vagyok :( Rengeteget sírok, és öngyilkos akarok lenni. Lehetséges, hogy csak most ilyenem van és jó lesz minden megint? Könyörgök valaki segítsen :c

15/L

2018. febr. 19. 12:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Menj el sportolni. Jót fog tenni, hidd el...
2018. febr. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!