Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » El tudnám szeretni a barátjától?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnám szeretni a barátjától?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt aki biszexuális és már volt leszbikus kapcsolata. A bökkenő csak az, hogy most van barátja aki srác. Viszont azt is tudom, hogy nem felhőtlen a kapcsolatuk. Tudom, hogy önző dolog és nem szép, de szeretném elvenni őt a barátjától. :( Egyre többet talizunk és beszélgetünk, és azt érzem, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Mindketten 19 évesek vagyunk.
2018. aug. 6. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy összejön, lehet, hogy nem.
2018. aug. 6. 10:51
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Akit egyszer el lehet szeretni, azt el lehet máskor is. És meg is érdemelnéd. Növessz gerincet inkább. Ha tényleg nem jó a kapcsolat, akkor szakítsanak, ne te sz4rjál már oda, ahol ők esznek.
2018. aug. 6. 10:55
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Így van! Ha rossz a kapcsolat várd ki szépen míg maguktól szétmennek.
2018. aug. 6. 10:59
 4/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem tudom,mit szólnál,ha a te kedvesedet próbálná egy kis szuka elszeretni...Az,hogy nem felhőtlen a kapcsolatuk nem azt jelenti,hogy jogod van belemászni.
2018. aug. 6. 11:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Azért ez a stílus ahogy itt beszéltek velem nem túl szép. Én nem írtam ilyen csúnya dolgokat, szeretném ha megtisztelnétek ti is.
2018. aug. 6. 11:12
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem csak csúnya szavakkal lehet csúnyát írni, kérdező. Az, amit írtál, bizony nagyon csúnya, szóval ne lepődj meg, hogy mások sem adják meg neked itt a tiszteletet. Nem is érdemled ilyen tervekkel.
2018. aug. 6. 11:35
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
4-es vagyok.A "kis szukát" nem pontosan rád értettem,hanem minden olyan lányra,aki el akarja venni más kedvesét.Nincs felhőtlen párkapcsolat,tudom,hisz én is kapcsolatban élek.Ökölbe szorul a kezem arra a gondolatra,hogy valaki egy hullámvölgyünket kihasználva el akarja venni tőlem a párom,nyilván te is így éreznél,ha lenne barátnőd.A leggusztustalanabb emberek azok,akik tudatosan meg akarnak bomlasztani egy kapcsolatot-ne süllyedj le erre a szintre.Ha nem egymásnak lettek teremtve,úgyis szakítanak egy nap,és akkor egyenes gerinccel szerezheted meg a lányt.Viszont megpróbálod megfúrni őket,s ez ki is tudódik,egy r**ancnak leszel elkönyvelve.
2018. aug. 6. 11:38
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
Ami fontosabb kérdés : Lenne hozzà gusztusod? A "kis kan" után?
2018. aug. 6. 11:55
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
De kérdező, amit te írsz, az nem csúnya, hanem undorító. Neked hogy esne, ha valami kis liba elszedné a te párod tőled?!
2018. aug. 6. 12:13
 10/16 A kérdező kommentje:
De annyira szeretem... Amúgy nem akarok én senkinek se rosszat, a srácnak se. Ha ismerném személyesen a srácot akkor biztosan nem avatkoznék be. Mind 1 megpróbálok várni akkor. :(
2018. aug. 6. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!