Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány bele tud szeretni egy fiúba?
Nem vonzódom fiúkhoz egyáltalán, a lányok mindig is jobban érdekeltek de most jött egy srác, úgy érzem szeretem, szerelemből...
Ez most mi?:/ össze vagyok zavarodva.
ha akarja lehet leszbikus annak ellenére is... most nekem is volt egy hetero korszakom és egy kapcsolatom mégis leszbikusnak mondom magam... ha az áll hozzá legközelebb márpedig az mivel testileg nem vonzzák a férfiak csak ez az egy és ő sem a teste miatt... leszbikust nem vonzza a férfi test, egy biszexuálist igen... szóval nem az...
úgyhogy ne foglalkozz azzal amit mondanak kérdező, én megértelek :D
a srácnak meg adj egy esélyt :)
Van egy olyan fogalom, hogy biromantikus. Ergo szerelmet mindkét nem iránt tud érezni. Ha fiúba és lányba is bele tudsz szeretni, akkor biromantikus leszbikus vagy. Ha a srácra szexuálisan is tudsz gondolni, vonz téged, akkor biszex.
Amúgy hány éves vagy? Mert kamaszkorban még sokaknál nem állt be a szexualitásuk, szóval lehet, hogy eddig úgy érezted, hogy csak a lányok, de mostanra "megértél" a fiúkra vagy valami... Vannak akik csak 40 évesen jönnek rá a szexualitásukra, úgyhogy ne stresszelj ezen.
Jöjjél össze a sráccal, megtapasztalod hogy milyen ha ő ölel át, csókol meg, meg később esetleg több, ha tetszik, és lánnyal is voltál már így, akkor tudhatod, hogy biszex vagy, ha nem, akkor vagy amit mondtam, biromantikus, vagy csak kíváncsi voltál...de csak sodródj a történésekkel, lesz ahogy lesz, ha nem is életed legfelemelőbb élménye lesz, tapasztalatot szerzel meg minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!