Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen "jelentheti" ki magáról egy lány hogy leszbikus?
Én is 13 évesen már tudtam, és lám, még most is az vagyok. Tehát... elég érdekes, de régen én is kaptam rá sok ilyen hideget.
18/L
Amikor csak akarja... én 12 éves korom óta tudom, hogy leszbikus vagyok, de persze mikor ráébredtem 12 évesen, akkor leesett, hogy ennek már egyértelmü jelei voltak évekkel korábban is. Nos mint tudjuk a heterók között vannak tájékozatlan emberek, igy nem tudom miért csodálkozol azon ha egyesek szerint 'ennyi idősen nem alakulhat ki'..biztos ők se voltak heteroszexuálisak 15 évese... idióták.. :DDD
23/L
Bármi fura, de 13 éves koromban fogalmazódott meg bennem, hogy a lányokhoz vonzódom.
2 éve tettem is fel kérdést ezzel kapcsolatban, értelmes válaszokat nem kaptam, hanem ilyeneket, hogy "Inkább a Barbie babával foglalkozz, mint a p***ákkal! Majd úgyis kinövöd, meg amúgyis, divat leszbi vagy!"...
Még senkinek nem mondtam el, hogy az azonos neműeket szeretem.
Majd ha eljön az ideje, majd közölni fogom!
15/L
Egy osztálytársnőm 17 évesen, több pasi után jött rá, hogy leszbikus, mikor beleszeretett egy barátnőjébe, holott addig homofóbnak tűnt. Mára már el se tudja képzelni magát pasival. :)
18L/Bi
ma 17:55
Akkor spontán fogalmazódott meg benne a leszbikusság és nem a pasik iránti csalódás vezetett oda, hogy leszbikussá váljon? :)
15/L/L
14-15 évesen.
De azért ebben benne van az életük ismerete is. Pl:soha nem tetszett nekik fiú,mindig a fiúkkal játszottak,a lányokat szerették,stb kinek mi.
Meg persze van aki zsigerből tudja.
Én is tudtam 15évesen hogy bi vagyok. Amikor jött az alkalom(17 évesen) hogy a saját nememmel is kiprobálja nem haboztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!