Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak errefelé leszbi/biszex lányok pécs és környékéről?
sajnos nem úgy tűnik
én például miskolci vagyok
Már nem tudom hanyadjára teszik ki ezt a kérdést!Állandóan Pécs és környékéről keresnek.Annyiszor aláírnak hogy vannak ,írj rájuk!
A másik meg ott van a Wannabe az egy melegbarát bár ,szoktak ott lenni .(Nem pécsi vagyok nem is a környékről,de jártam ott és tudom)
Itt is rögtön 2db pécsivel kezdtem beszélgetni.
Hajrá!
Aláírom amit az előttem szóló írt ;)
Jelen, Pécs, 18 per bi
Igen, vannak. Pl én is. :)
21/L/L
Nem tudom, ki hogy van vele, de én eddig itt akárkire ráírtam hasonló kérdések alatt 2 levél váltás után valahogy mindig elfelejtenek visszaríni...
Vannak, én is itt vagyok pl.
Wannabe jó, nagyon szép, de hétköznap nagyon kihalt, hétvégente este azért szoktak lenni szép számmal és tényleg jó hely. Végre egy melegbarát hely Pécsett is.
20/L/L
Jelen.
Amúgy én szívesen veszem, ha valaki ír. Eléggé egyedül érzem magam, mivel új vagyok itt, és nincs senki, aki még csak a közelembe lenne, és lehetne vele ilyen témában beszélni. Szóval örömmel veszem, és imádok ismerkedni is.
17/Lány/Leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!