Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam fel neki?
Tavaly az egyik csaj barátnőm elmondta,hogy szívesen lefeküdne velem,ha én is benne lennék. Akkor elszalasztottam ezt,viszont most nagyon is vonz ez a dolog.
Ő azóta egy nyitott kapcsolatban él egy pasival. Szerintetek,hogy hozzam fel neki,hogy szeretnék lefeküdni vele?
Sajnos augusztus elején elköltözik,s tudom,hogy bántana a dolog,ha nem tenném meg.
Nem élnek együtt,s nincsenek is egy városban,a pasi nem itt él. Éppen ezért költözik majd el a csaj is.
Amúgy meg nem mindig értettem ezt a dolgot. Ha régen egy nő férfival volt együtt,akkor soha nem lehet nővel,mert egyszer-kétszer megfogott egy péniszt? Az ilyen vírúsként terjedő betegség vgy mi?
Azért leszbikusok között is vannak olyanok,hogy...
Vannak nagyon igénytelenek is.
Amúgy kedves utolsó válaszoló,tőled kérdezném (és még azoktól,akik hozzád hasonlóképp gondolkoznak),hogy ha beleszeretsz egy nőbe,akiről később kiderül,hogy régen (kb 1 hónapja,vagy akár 1 éve) pasival volt együtt,akkor kizárod az életedből vagy mi??
1.Nem szeretek bele csak úgy ismeretlenül fűbe-fába,nem vagyok ösztönlény.
2. Aki egy 1hónapig vagy 1évig hazudott még szép,hogy elhajtanám,hazudozzon a pasiknak, én nem vagyok lúzer.
3.Amúgy sem működne egy olyannal akinek a gondolkodásába belefér,hogy pasikkal szexel, és az ilyenek eltanulják tőlük a gondolkodásukat, felfogásukat,amivel alapból nem is lenne szimpatikus nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!