Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vonzódna hozzám vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódna hozzám vagy csak barátkozik?

Figyelt kérdés

Az egyik lány osztálytársam minden bizonnyal a saját neméhez vonzódik. (Sosem beszél fiúkról, első ránézésre is azt mondja róla a legtöbb ember, hogy leszbikus, és még sorolhatnám.) Eleinte ritkán beszéltünk, aztán ő gyakrabban jött oda hozzám. Nem egy "társaság közepe" típus ő sem, csendes, emiatt még jobban meglepett. Ha úgy adódik, mellém is ül órákon. Keresi a társaságom. Egy kirándulás során mellém ült, pedig tudta, hogy a legjobb barátom szokott mellettem lenni.

Sulin kívül viszont nem nagyon szoktunk beszélni, csak néha facebookon, ha iskolával kapcsolatos dologról van szó. Előző héten ugyanarra kellett mennünk és egy ideig elkísértük egymást. Elköszönéskor mosolyogva megjegyezte, hogy "ez egy nagyon jó közös program volt". Nem tudtam eldönteni, hogy ironizál, vagy komolyan gondolja.

Én a fiúkat szeretem, és igazából csak nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Szerintetek ő érezne valamit, vagy csak barátkozni szeretne? Kedvelem őt, de nem "úgy".

2018. jún. 3. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Vagy rohadtul beképzelt vagy, vagy tudat alatt bejön neked és ezért képzeled be
2018. jún. 3. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Felmerült benned, hogy esetleg magányos és barátkozni akar? Az agyvérzés elvisz azoktól a nőktől, akikhez hozzászól egy leszbikus és már azt gondolják, hogy rájuk akar mászni... Egó az van bőven bakker, de hogy esetleg kommunikálj vele, na az már nem megy.
2018. jún. 3. 19:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Egészségetekre. :)
2018. jún. 3. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Attól, mert a lányokat szereti nem nyomul mindenkire. Nem tudom miért gondolkodtok így egyből. Bezzeg ha nem tudnád h meleg, akkor nem agyalnád túl.
2018. jún. 3. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, ne légy megsértődve a válaszokon. Az egód beszél belőled. Megtudtad, hogy leszbikus és innentől biztosan minden vaginával rendelkező egyedre rámászik. Valószínűleg barátkozni szeretne (feltételezem, mivel csendes, nincs túl sok barátja), de ha nem vagy ebben biztos akkor talán BESZÉLJ VELE??????

Jesszus.

2018. jún. 4. 12:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Lol. Egy szóból az jön le neked, hogy megsértődtem. Hát, jó. :)
2018. jún. 4. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Hisztis pitsa lehetsz kérdező xd
2018. jún. 4. 15:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen xd valóban xd van még xd a billentyűzeten? xd

Nem kéne ilyen kioktató megmondóembert játszani, hanem emberi hangon leírni a véleményed.

2018. jún. 4. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább csak mutasd meg neki, hogy így szoktál viselkedni, nyugi, egyből elmegy a kedve még attól is, hogy melléd üljön.
2018. jún. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!