Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódna hozzám vagy csak barátkozik?
Az egyik lány osztálytársam minden bizonnyal a saját neméhez vonzódik. (Sosem beszél fiúkról, első ránézésre is azt mondja róla a legtöbb ember, hogy leszbikus, és még sorolhatnám.) Eleinte ritkán beszéltünk, aztán ő gyakrabban jött oda hozzám. Nem egy "társaság közepe" típus ő sem, csendes, emiatt még jobban meglepett. Ha úgy adódik, mellém is ül órákon. Keresi a társaságom. Egy kirándulás során mellém ült, pedig tudta, hogy a legjobb barátom szokott mellettem lenni.
Sulin kívül viszont nem nagyon szoktunk beszélni, csak néha facebookon, ha iskolával kapcsolatos dologról van szó. Előző héten ugyanarra kellett mennünk és egy ideig elkísértük egymást. Elköszönéskor mosolyogva megjegyezte, hogy "ez egy nagyon jó közös program volt". Nem tudtam eldönteni, hogy ironizál, vagy komolyan gondolja.
Én a fiúkat szeretem, és igazából csak nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni. Szerintetek ő érezne valamit, vagy csak barátkozni szeretne? Kedvelem őt, de nem "úgy".
Kérdező, ne légy megsértődve a válaszokon. Az egód beszél belőled. Megtudtad, hogy leszbikus és innentől biztosan minden vaginával rendelkező egyedre rámászik. Valószínűleg barátkozni szeretne (feltételezem, mivel csendes, nincs túl sok barátja), de ha nem vagy ebben biztos akkor talán BESZÉLJ VELE??????
Jesszus.
Igen xd valóban xd van még xd a billentyűzeten? xd
Nem kéne ilyen kioktató megmondóembert játszani, hanem emberi hangon leírni a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!