Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit lépnétek, ha lenne az ismerősötök között egy állatos videókat kedvelő lány vagy férfi? Tolerálnátok annyira mintha a saját neméhez vonzódna, vagy mind kettőhöz?
beszélgettem ilyen nőkkel/lányokkal és fiúkkal is
maga a videó nem annyira nagy cucc, beszéltem olyannal aki csinálta is, még képet is küldött erről
régen máshogy álltam hozzá, de igazából senkinek nem árt
a melegek jobban zavarnak, mint az ilyen vágyakkal rendelkező emberek
24F
Határozottan NEM.
Imádom az állatokat, ( nem úgy ) és ez szerintem állatkínzás.
A melegeket is jobban elviselem.
Nem mellesleg undorító.
Ha csak nézi a videókat, s bem erről beszél velem állandóan, akkor tolerálnám. Ez Magyarországon úgyis legális.
Ha szexelne is állatokkal, akkor valszeg nem barátkoznék vele, mivel undorítónak tartom. De akkor sem csinálnék semmi mást, hiszen Magyarországon ez is legális.
Barátok lennénk, és erről is tudnánk beszélni xD
Nem értem hogy jöttek ehhez a melegek, de akkor oda is vélemény. Csak azok zavarnak, akik produkálják magukat, meg mennek felvonulgatni. Egyébként semmibajom a melegekkel, van is több ismerősöm is.
Mit szólnék? Semmit az ember ilyen
A kutya is megdug amit tud, és ha egy nő van ott, akkor azt. Nőnél szexi csávókra meg nem bukok szóval nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!