Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szexkapcsolatban is figyeltek a nőre, hogy neki is minél jobb legyen vagy ilyenkor inkább a saját élvezetre koncentráltok?
Alakul egy ilyen kapcsolat, de félek, hogy egy tárgyként leszek kezelve, amit nem szeretnék. Így hezitálok is a dolog miatt. Anno volt már egy hasonló az életemben, ott rendes volt a pasi de a jelenlegi, a beszélgetések alapján igen másnak tűnik, valahogyan érzem a távolságot a részéről!Ráadásul nem is magyar, hanem amerikai akikről szintén nem hallani jó dolgokat... Én alapvetően bújósabb, kedvesebb stb. típus vagyok, bár tudom, hogy a dolog lényege itt a szex, mégis jó némi intimitás!
Ti hogyan álltok a nőhöz ilyenkor?
Köszönöm!
25/L
Nálam az alap hogy egyaránt jó legyen neked is.
S hogy érezd hogy nő vagy.:)
a leírásod alapján ez a dolog nem neked való.
Miert gondolod h pont ő kell neked szexkapcsolatra ha láthatóan nincs meg benned a bizalom irányában
Én alapvetően adni is szeretek nem csak kapni. Szexkapcsolatban is figyelek a lányra, mert szeretném ha neki is jó lenne, és persze ha többször is találkoznánk, szexelnénk.
Nem mennék bele ebbe a dologba! Te itt egy távoli országbeli csaj vagy. Otthol eldicsekedhet, hogy milyen jól megb....ot, és semmi bíztositék, hogy mennyire fog rád figyelni, mennyire kíméletes vagy a számodra is örömszerző lesz a szexetek. Pont azért mert utána haza utazik és a büdös életben nem látjátok egymást.
Munkám során már többször találkoztam amerikaiakkal is. Nem tettek rám jó benyomást. Nekem önteltnek és erőszakosnak tüntek. Szerintem maradj meg a magyar pasiknál!
Kedves kérdező.
Megalázásra vágysz?Akkor semmi értelme a kérdésednek,már ne is haragudj.Önmagad ellensége vagy!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!