Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges olyan, hogy egy lánynak anyakomplexusa legyen anélkül, hogy szexuálisan is a nőkhöz vonzódna?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudok magammal mit kezdeni, és fogalmam sincs, hogy csak túlzott anyahiányban szenvedek, vagy valóban a nőkhöz vonzódnék. Érzett valaki már ilyet? Szívesen meghallgatnám a történetét.2016. aug. 23. 16:53
1/4 anonim válasza:
Nem tudom te hogy érzel, de én pl szinte az összes barátnőm anyukáját elfogadtam volna sajátoménak, el is képzeltem, hogy együtt főzhettünk volna stb, pedig van anyám, csak olyan mintha nem is lenne... hiányzott ez az anyáskodás
2/4 anonim válasza:
Ez egy érdekes kérdés, mintha én fogalmaztam volna meg...:/
3/4 anonim válasza:
Anyakomplexus általában azt jelenti, hogy az idősebb nők jönnek be, és nem csak kapcsolatot akarsz tőlük, hanem mondjuk + gondoskodást és nagyon ragaszkodó vagy stb...
Ezek mennyire igazak rád?
4/4 anonim válasza:
Én jobb anyát talàn nem is képzelhetnék a sajátomnàl, mégis egyre csak a 30as nők vonzanak. Egyesek szerint anyakonplexusom van nekem is. 14 éves korom òta tàvol élek a csalàdomtòl, de nem anyapòtlékot keresek, hanem egy érett, bohòkàs, jòzan gondolkodàsú nőt. Elragad a gondolkodàsuk, a nézeteik, a tapasztalataik. Nem csak szeretek, néha rajongok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!