Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusnak nevezhető az a nő aki csak szerelmet és maximum csókolózást tud elképzelni egy másik nővel de szexuálisan nem vonzódik hozzá?
Hm, érdekes a kérdés. Én általában épp az ellenkezőjét érzem a nők iránt: a szexuális vonzalom időnként nagyon is erős, ugyanakkor szerelmet, kapcsolatot, együttélést nem tudnék elképzelni lánnyal.
21/B/L
"lehet valaki heteroszexuális biromantikus - szexuálisan csak a magáétól különböző nemhez vonzódik, de bele tud szeretni vele azonos neműekbe; vagy lehet valaki omniszexuális aromantikus, aki minden létező nemhez vonzódik - de soha senkibe nem szeret bele."
Ezt egy cikkben találtam, e szerint igen, lehetséges. ezt "romantikus-beállítottságnak" is hívják. Remélem segítettem :)
Nézd, én aromantikus leszbikusnak vallom magam. A leszbikus a homoszexuális nő szinonimája, szóval szerintem inkább utal szexuális orientációra.
Leszbikus nem vagy, hiszen vonzódsz a férfiakhoz.
A romantikus és a szexuális orientáció egymástól függetlenül létezik, tehet egymás szöges ellentét. Pl hogy szexet csak férfiakkal, szerelmet csak nőkkel. Kellemetlen, meg nehéz megoldani, sok a baj vele de van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!