Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem már nem vonzódik hozzám szexuálisan. Szerintem leszbikus. Mit tehetnék?
Több, mint 10 éve vagyunk házasok, gyerekeink is vannak... pár éve megcsalt egy másik nővel, kiderült, megbocsájtottam...
Viszont azóta szar a szex köztünk (mondjuk azelőtt sem volt olyan fergetegesen jó...). Mindkettőnknek hiányzott és hiányzik is valami... De mit tehetnénk? Gyerekeink vannak, hiteleink vannak..., ha különválunk, akkor anyagilag nem fogunk tudni boldogulni... Így viszont mindketten szenvedünk, mert mindkettőnknek hiányzik a jó szex, ő viszont ezt velem nem tudja elképzelni már.
Olyanok válaszait várom, akik már átéltek, megoldottak hasonlót.
Hát...gondoltam már rá, de több probléma is van ezzel...
Nem tudom, hogy mit reagálnék, ha látnám, hogy mással jobban érzi magát, mint velem, illetve egyáltalán nem olyan egyszerű ehhez megfelelő 3. partnert találni sem....
"mondjuk azelőtt sem volt olyan fergetegesen jó.."
Már itt meg kellett volna ragadni a problémát. Szerintem most már késő. Éljetek nyitott házasságban, ha együtt akartok maradni, akkor mindkettőtöknek jó lesz a szexuális élete.
"ha különválunk, akkor anyagilag nem fogunk tudni boldogulni... "
Akkor össze sem kellett volna házasodni. Két opció van:
1 - Átlagosan vagy átlagon alul kerestek: nem jó alap egy házassághoz
2 - felvettetek egy valag hitelt: ez meg hülyeség volt.
Te még szerelmes vagy a feleségedbe?
Vagy csak jól elvagytok, és nem zavarna, ha egy barátnője lenne?
Vagy őt zavarná, ha neked is lenne egy barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!