Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk/lányok! Ti mikor és hogy jöttetek rá hogy azok vagytok?
Nekem nagyon sokáig történt mire megbirkóztam vele mert én eddig úgy voltam vele, hogy soha nem tudtam mindkét nemhez vonzódni egyszerre. Kb 14 éves voltam mikorr átváltottan lányok felé aztán nehezen elfogadtam hogy leszbi vagyok, de utána megint a fiúk érdekeltek. És ez így ment kb. 2 évig, nagyon össze voltam zavarodva de aztán rájöttem hogy bi vagyok. Még mai napig nehéz kiegyensúlyozni a két oldalt mert hol ez erősebb hol az, de mostanra kb. Ugyanúgy vonzódom mindkét nemhez.
Nektek mi a történetetek?
Véleményem szerint sok ember csak azérg vallja magát binek mert érez egy kisebb vágyat vagy kiváncsiságot, vagy csak divatból. Úgyhogy tényleg csak azokat kérdezem akik TÉNYLEG biszexuálisak.
Már gyerekkoromban játszottam mindkét nemmel szexuális
játékokat,ami egyáltalán nem zavart.Pubertáskoromban a
lányok érdekeltek jobban,felnőttként újra a fiúkkal is
voltak kalandjaim.Szerelmes csak nőbe tudok lenni,férfi
tekintetében pusztán az örömszerzés motivál.Persze az a
legjobb,ha vegyespárossal jöhetek össze,de ez sajnos
ritkán fordul elő. Véleményem szerint minden ember eleve
biszex hajlamú,csak környezeti hatásra elnyomja magában,
pedig teljes életet másképp nem élhet senki.
"Véleményem szerint minden ember eleve
biszex hajlamú,csak környezeti hatásra elnyomja magában, "
Mindenki különböző mértékben ugyan, de alapvetően egyetértek, szerintem is így van. Más kérdés, hogy megéli-e valaki a biszexualitását, vagy egy nemre koncentrál inkább. :)
17 :)
Bár lánnyal sajnos még nem volt kapcsolatom mert a környéken nem ismerek bi/leszbikus lányt és akikbe belezúgtam mind hetero volt. Így ez az oldal egyfajta álmodozás marad. Sajnos. De úgy érzem a vonzódás nálam egyenlő a két nem felé, de tapasztalataim eddig csak fiúkkal voltak.
Óó,ne haragudj,de akkor még fog álmatlan éjszakákat okozni az identitásod. :D Egyébként én csak akkor éreztem magam úgy ténylegesen biszexuálisnak, amikor éppen nem volt senki,aki érdekelt volna. Pl. olyankor fiút,lányt megnéztem az utcán. Viszont,mikor beleestem egy férfibe,akkor el sem tudtam képzelni nővel...de ugyanígy történt fordított esetben is.
Egyébként a környezetedben valóban senkiről sem tudod,hogy esetleg hasonló lenne az érdeklődésetek? Interneten sem próbálkoztál ismerkedni lányokkal? Ott azért elég sok lehetőség van. Bár majd jön az magától,de azért igyekezz,érdemes minél hamarabb kipuhatolni,hogy na,hogy is van ez. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!