Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok titeket milyen csajok vonzanak szexuálisan?
csajosabbak-hosszú haj,nagy mell(bár ez nem feltétel)
viszonylag vékony.
Sportosabb vagy lányosabb hosszúhajúak (bár van pár rövid hajú lány akik hogyismondjam.. fuu :) Szintén viszonylag vékonyak.
Alapvetően láb-fenék párti vagyok, úgyhogy a mell nekem nem igazán fontos, de azért a kisebb jobban tetszik.
A nőiesebb lányok jobban vonzanak, viszont előfordult, hogy fiúsabb lány is megtetszett már. Nálam is változó, a kisugárzás az ami megfog. Nekem is a kisebb mellű lányok tetszenek, a túl nagy nem.
19L
Hát engem a legjobban a hullámos, göndörkésebb hajjal lehet megfogni, de olyan lány sajnos nagyon kevés van, leszbikusba meg főleg... :(
Ja meg ne dohányozzon, mert attól minden szexuális vonzalmam elmegy! :/
19/L/L
Nekem is inkább a lányos lányok jönnek be, lehetőleg alacsonyabb legyen nálam. gyengém a vörös haj, de nem feltétel :)
mell mindegy, csak szép formája legyen, a nagyon nagy már nem tetszik.
16/bi/l
Bp.
Kisebb legyen a melle, mint az enyém (ami 75B), nem bánom ha kicsit ducibb, az csak még jobban beindít. Illetve ha lehet, akkor ne legyen csubakka ("ott" se). Szép formás legyen a keze, és hosszú az ujja :P
A butchok a zsánereim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!