Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem már nem vonzódik hozzám szexuálisan. Szerintem leszbikus. Mit tehetnék?
Több, mint 10 éve vagyunk házasok, gyerekeink is vannak... pár éve megcsalt egy másik nővel, kiderült, megbocsájtottam...
Viszont azóta szar a szex köztünk (mondjuk azelőtt sem volt olyan fergetegesen jó...). Mindkettőnknek hiányzott és hiányzik is valami... De mit tehetnénk? Gyerekeink vannak, hiteleink vannak..., ha különválunk, akkor anyagilag nem fogunk tudni boldogulni... Így viszont mindketten szenvedünk, mert mindkettőnknek hiányzik a jó szex, ő viszont ezt velem nem tudja elképzelni már.
Olyanok válaszait várom, akik már átéltek, megoldottak hasonlót.
"Előző: szóval, ha a párok tagjai nem keresnek fejenként 250-et, akkor ne is házasodjanak össze?"
Az attól függ. Ha van egy jó állapotú autójuk és egy örökölt vagy szülőktől kapott házuk, amiben le tudják élni az életüket, tehát nem kell hiteleket fizetniük, akkor simán házasodjanak össze, hiszen jó móddal megélnek.
De azért úgy, hogy egymás után veszik fel a hiteleket, el sem tudják tartani egyedül önmagukat, akkor a házasság szóba se jöjjön. Mert, ha a házasodni kívánó felek önmagukat nem tudják eltartani, akkor a házasság nem házasság, hanem rabság lesz. Bizonyítékot kérsz? Ez a kérdés nem elég?
10-esnek:
Nem vagyok már szerelmes, de 10 év házasság után már senki sem az igazából...vagy legalábbis nem a szónak abban az értelmében, mint a házasság elején.
11-esnek:
Ez egy baromság...
A házasság nem pénzügyi érdekek miatt köttetik. (legalábbis nálunk nem így volt)
Az, hogy pénz is kell hozzá, az egy dolog...
Viszont a pénz az, aminek a legkevesebb köze van a most kialakult helyzethez.
Elöszőr is.... elég gáz hogy egy nővel csalt meg. :O Számomra döbbenetes. 10 évig normális feleség volt (oké a szex nem volt éppen a legjobb) , majd utána leszbikus lett? Kicsit sántít a dolog.
Mit szólnátok egy nyitott házassághoz? Ahol együtt vagytok, de nem baj ha mindkettőtöknek van másik kapcsolata ami kielégíti. Mondjuk nem tudom ez mennyi ideig tudnak működni.
Én is házasságban élek, nekem is van gyerekem. De egy biztos! Egy életem van és azt az egyet nem vagyok hajlandó elcseszni, így ha nem működik és nem vagyok boldog nincs az a pénz / jólét stb. amiért együtt maradnék a párommal és szenvednék! De ez Én vagyok. itt Nektek kell kompromisszumot kötni!
Mondjuk valahogy eljutottatok idáig....
Nyitott kapcsolatban együtt éltek továbbra is,vagy,mint lakótársak,és neked és neki is lehet kapcsolata.És megállapodtok a szabályokban,hogy felhozhattok e vkit,ott aludhat-e ilyesmik.
És ha törlesztettétek a hitelt visszatértek arra,hogy akartok-e még együtt élni/lakni.
De van egy olyan sejtésem,hogy annyi hitelt vettetek fel,amit egy életen keresztül fizetni akartatok.....
Nem tudom erre mi a jogi procedura,ha elválnak,akkor a kölcsön is megoszlik,gondolom.....
A gond nem a megélhetéssel van,mert találhatnak maguknak lakótársat,élettársat,hanem az,hogy közös hitelük van...
Keressetek fel egy szakembert,aki elmondja mik a lehetőségek.
Ja,azt nem olvastam,hogy gyerekek is vannak.
Sajnos így bonyolultabb.
Akkor marad az együttélés,és mellette pedig külön életet terveztek.A gyerekeknek meg csak akkor mondjátok el,ha már elég érettek.De amíg kicsik,addig úgy sem fogtok felvinni senkit.
Sajnos olyan csapdába estél/estetek,amiből már tökéletesen tisztán nem lehet kikerülni.
Sajnos mindketten a homofóbia áldozatai vagytok.
Én meleg vagyok,de soha nem mennék bele ilyen kamuházasságba,de ha mindenáron ez lenne a tervem,a gyerek projectet tuti kilőném.Bár nem hiszem,hogy aki ilyenbe belemegy az gondolkodik hosszabb távon.....
Kíváncsi vagyok a fejleményekre,majd oszd meg velünk mi történt,hogyan alakul az életetek.
Szerintem a legfontosabb,hogy ne roppanjatok össze és a hiteleket fizetni tudjátok,mert az a legfontosabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!