Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán egy éve olvastam, hogy valakinek a felesége (40 vagy inkább 50) egy középiskolás sráccal "barátkozik". Akkor csodálkoztam és nem is nagyon hittem el. De most már elhiszem. A helyzet az, hogy én is középiskolás vagyok és . Lehet, hogy én is?
Egymásba szerettünk a legjobb haverom anyukájával.
Nagyon ciki? Nem tudom meddig tarthat,de elképzelni sem akarom a végét.
Nem tudom,más is van-e így,ilyen helyzetben.
Kivel tudnék erről (de komolyan és nem "szakemberrel") beszéli aki esetleg átélte (éli) már ezt a csodálatos élményt...Csupa "nem tudom".........
Mióta tart?
Mennyi a kor különbség?
ferjes, vagy elvalt? amugy a haverodnak nagyon gaz lenne, ha ez kiderulne...szerencsere az en szuleim boldogan egyutt elnek, de tegyuk fel, ha mondjuk a legjobb baratnom osszejonne az apammal...hat biztos, hogy egy jo darabig egyikkel se beszelnek. se akkor, ha egy haverom, az anyammal.
19/L
...vagy mi az,egy éve,hogy 10 évvel idősebb mint anyud..stb
Mindenesetre köszönöm a priviket is,ott talán olyan is van aki tudja miről beszélekvsg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!