Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy hozzam fel neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam fel neki?

Figyelt kérdés

Tavaly az egyik csaj barátnőm elmondta,hogy szívesen lefeküdne velem,ha én is benne lennék. Akkor elszalasztottam ezt,viszont most nagyon is vonz ez a dolog.

Ő azóta egy nyitott kapcsolatban él egy pasival. Szerintetek,hogy hozzam fel neki,hogy szeretnék lefeküdni vele?

Sajnos augusztus elején elköltözik,s tudom,hogy bántana a dolog,ha nem tenném meg.

2018. júl. 17. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Kérdezz rá nyíltan,hogy áll-e még az ajánlata.Ha szégyenlős vagy szemtől szembe megkérdezni,írj rá chaten.Nincs ebben semmi ciki,ő hozakodott elő vele...
2018. júl. 17. 22:23
 2/12 A kérdező kommentje:

Finoman pedzegettem neki. Mondtam azt is,hogy jó lenne,ha lenne valami. Vele volt egy nagyon erotikus álmom az éjjel is.

Ezzel akkor nem ronthatok el semmit,ugye?

2018. júl. 17. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Hogy reagált,mikor szóba hoztad?Nem hiszem,hogy bármit is elronthatnál,hisz korábban ő kínálkozott neked.
2018. júl. 17. 22:35
 4/12 A kérdező kommentje:

Kérdezte,hogy milyen érzést váltott ki belőlem az álom? Hogy milyen volt?

Nem fogadta végülis rosszul.

S csak így simán kérdezzek rá,hogy "figyi már! Most élnék a lehetőséggel,amit tavaly felhoztál!"...?

2018. júl. 17. 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Pontosan. Ez jo ötlet.
2018. júl. 17. 22:52
 6/12 A kérdező kommentje:
És a pasi?
2018. júl. 17. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Nyitottan élnek, szóval...
2018. júl. 17. 23:02
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen,vágj bele,kérdezd meg.
2018. júl. 17. 23:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is simán kérdezd meg, végül is nem sokat veszíthetsz, ha már úgyis elköltözik.
2018. júl. 18. 06:38
 10/12 anonim ***** válasza:
45%
Te megcsókolnád úgy,hogy előző éjszaka egy farok volt a szájában?? Okééé...
2018. júl. 18. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!