Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a valamelyik okból "nem hozzám illő", "tabu" nőkbe leszek szerelmes? (bővebben lent)
Kérdező, érdemben sajnos nem tudok hozzászólni a témához, de teljes mértékben együttérzek veled:D ezt akár én is írhattam volna
19/l
Én ugyanez, 24 vagyok és szingli, csinos, de mindig ezek a plátói szerelmek, néha úgy érzem már nem jó leszbinek lenni mert olyan nehéz a párkeresés. ...
A másik oldalam meg várja hogy betoppanjon a nagy õ
24l
Milyen a kapcsolatod édesanyaddal/édesapaddal?
Amúgy ebben szerintem semmi rossz nincs, valószínűleg inkább egy komplexust töltenél ki egy idősebb partnerrel, vagy tudat alatt választasz teljesen elérhetetlen partnert, mert valójában félnel az elköteleződéstől, egy valódi párkapcsolattól.
Leszbiként amúgy sem egyszerű az ismerkedés, hát még ha az illető idősebb, akár feleségről/anyáról van szó. (nem is értem némelyik, hogy elhet ennyire vonzó :DD)
Próbálj meg célzottan korodbeliekkel ismerkedni pl, ha egyetemre jársz.
Minden rendben lesz csak ne görcsölj rá.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!