Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan vetkőzzem le a félelmeim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vetkőzzem le a félelmeim?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már régóta találkozok . Eljutottunk oda hogy majdnem sex lett a vége . Izgattuk egymást alul de csak ruhán keresztül . Nagyon akarta hogy menjünk tovább de én nem mertem mert nem vagyok kibékülve magammal odalent . Nem tudom hogyan reagálna astra hogy nekem nem babapuncim van . Nagyon rossz volt hogy az elmém nem engedte hogy nadrágon belülre nyúljon . Szerintetek beszéljek errol vele vagy nem kell mert mindegy ?
2018. máj. 8. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem még nem vagy érett a szexuális kapcsolatra.Akár lány,akár kanos fiúcska vagy.
2018. máj. 8. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Ha megvan a kölcsönös szexuális vonzalom, akkor nagyon ritka, hogy valaki visszakozzon csak azért, mert nem tetszik a partnere puncija. Persze, előtte 1-2 unicum nem árt, aztán majd utólag mesélhetsz neki a gátlásaidról. Ő biztos, hogy megsímogatja a hajad és azt mondja majd, hogy butaságokat beszélsz. (Amúgy milyen az a babapunci és mi az ellentéte, mert ezt sosem vágtam.) :)
2018. máj. 8. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

Nem kell beszelned , ha gatlas van benned igyal egy kicsit.

Amugy ha elborit az igazi vágy , semmi se erdekel... sem az hogy neki mennyire szimmetrikus ott, vagy van e sebhely a hasan/ laban, szoros - e a laba , semmi...

40L/L

2018. máj. 8. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Első kommentelő nagyon köszönöm a sokatmondó válaszod..

A többiek tanácsát megfogadom :)

Csak unicum helyett mást keresek 😁

2018. máj. 8. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!