Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le a félelmeim? Hogy lenne a legjobb?
Sziasztok!
Azt hiszem, hamarosan elveszítem...Iszonyúan parázok...Konkrétan halálfelelmem van.
Én elég puffancs vagyok,a barátom viszont vékony, és imádom kívül-belül. Ugyan nem tartom magam csúnyának,sőt, az arcomra még büszke is vagyok.
Viszont egyszerűen nem merek a előtte mutatkozni meztelenül.Tudom,valamiért csak velem van, elég valószínű,hogy a testem nem zavarja/ még szépet is talál benne...De akkor is.
Ragaszkodik a felkapcsolt villanyhoz,mert látni akar. Hiába mondom neki,hogy nem akarom,mert nem tetszenék neki,hisz én már 16 éve próbálom magamban meglátni a szépet,de még nem sikerült... Eltántoríthatatlan.
Esetleg tudnátok tanácsokat adni? Milyen pózol lennének jobbak,hogy legyen?
Előre is köszi:)
Egyszerű a dolog, nem mindig a vékonyság a nyerő. Lehet, hogy a te barátod pont ilyen.
Ha régóta együtt vagytok szerintem a félelmed alaptalan :)
Gondolom látott már meztelenül, ha tervezitek az első együttlétet. Előtte már szoktak történni dolgok... Tévedek? Akkor még várjatok, szerintem.
Félhomály lenne talán a legalkalmasabb. Én a misszionáriust ajánlom, ott tud rád figyelni a párod.
Köszi a válaszokat!:)
A puffancs annyit takar,hogy mindössze 170 cm-hez vagyok csaknem 80 kg...Csak nem szeretem azt írni,hogy dagadt...Gondolom nem kell magyarázni miért:D
És dolgok igen,történtek,de nem teljesen meztelenül,nem is olyan nagy dolgok...
1. a nők énképe sokkal rosszabb mint azt a valóság indokolná
2. a szexuális vonzerő a kevésbé szép nők esetében is tud nagyon erős lenni, főleg ha a nő meztelen. Magyarul az hogy a srác kívánni fogja a tested az ezer százalék
3. az arc sokkal fontosabb mint a test. Egy széparcú csaj sokkal izgatóbb mint egy jobb testű csaj nemszép arccal
4. a pasik vizuálisak kell a villany mert a tested látványában is gyönyörködni akar
5. a pasik java részét szinte perverz módon izgatja a kövérebb női test ha szexről van szó
6. a nőiességet a nők nem látják, ők csak a szépséget látják, de a szépség és a szexuális vonzerő egymástól függetlenül és összefüggés nélküli mértékben is jelen lehet és van is általában.
7. a személyiség és a kisugárzás rengeteget nyom a latba
8. ha a pasid szerelmes akkor akár kétszer olyan ronda és kövér is lehetsz akkor is imádni fog az ágyban is
Azért megnézném azt a testet ami ekkora fóbiát okoz. Megnézhetlek privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!