Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex utáni félelmeim vannak, mit tegyek?
Szex után addig jár a fejemben a teherbeesés amíg meg nem jön a menstruációm. Használunk óvszert, de egyszerűen megőrülök ettől az érzéstől:S
Hétvégén háromszor is lefeküdtünk és most dupla ez a rettegés:S
Mit tudnék ellene tenni?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Szerintem idővel el fog múlni.Nálam is volt egy kis para az elején(azért nem ilyen szinten),de most már meggyőződtem 3 év alatt,hogy teljesen biztonságos az óvszer,eddig semmi baleset nem adódott belőle-hozzáteszem használni tudni kell,akiknek minden héten eldurran,ott a használattal van a baj,nem a gumival.Ne maradjon levegős és akkor mindent kibír,hidd el,mi aztán nem finomkodunk vele és eddig semmi baj nem volt,pedig rengeteget szeretkezünk :) remélem ez egy kicsit megnyugtatott.Jobbat nem tudok írni a problémádra:)
21L
nyugi,olyan lyuk nem keletkezik,mert az szétdurranna és észrevennétek,amúgy meg kb 1millió óvszerből 1 gyári hibás van szerintem és lehet sokat mondtam,fentebb már kifejtettem azokról a véleményemet,akiknek hetente szakad ki...Amúgy meg gondold végig.A barátod felhúzza,feszül rajta.Vagy tovább szakad,vagy ha nem,és tegyük fel tényleg van olyan pici lyuk azon nem fog semmi kifolyni,ami árthat neked :) ha meg azelőtt szakad,hogy nincs még benne semmi,akkor sincs ok a parára,mert az előnedvtől(ha van is benne) még ha óvszer nélkül is dugja be,kb 0,00001% az esélye,hogy terhes leszel.Amúgy is,ha nem az ondótartály rész szakad ki,hanem mondjuk valahol oldalt,akkor is 0% az esély a terhességre.Magyarul csak akkor kellene félned,ha elélvez és akkor/attól szakad ki(mert mondjuk pluszban levegős,csak akkor lehet ilyen eset).De még úgy sem 100%.
De van egy megoldás,ha ennyire parázol a pici lyukaktól :)
Amikor leveszi a barátod töltsétek fel vízzel és nyomjátok össze,akkor meggyőződhetsz,hogy egy csepp sem fog kifolyni belőle,márpedig a víz hígabb.
Remélem tényleg kicsit eloszlattam a félelmeidet :)
De a helyes óvszerhasználatra tényleg nagyon ügyeljetek,és akkor semmi baj nem lesz,lehet benne akármit,akárhogy akármeddig csinálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!