Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm babát akar. Én nem!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm babát akar. Én nem! Mert vannak félelmeim, nők akik szültek, vélemény?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy én apa nélkül cseperedtem fel..

Nem érzem magam késznek eleve az apa szerepre, ezáltal nem is vágyom rá.

Nem akarom, hogy szülő nélkül nevelkedjen a gyerek, és magam sem akarom kényszerböl sarokbaszorítani..

Aztán a másik fele a szex.

Mi lesz a szülés után?

Nedvesedik-e úgy a punci ahogy előtte?

Marad-e olyan szűk? ( nem arra gondolok amikor rászorít.. mert az csalás.. ) a normál helyzetre godolok, mikor bedugom es erzem hogy szüken körülölel.

A vagina formája marad-e a régi? Vágnak/metszenek...

Lesz-e aranyere, amiért az anál pl tiltólistára kerül?

Szoptatásnál mennyire mennek tönkre a bimbók?

Esetleg a mell már a "gyereké lesz" és ezért szexben nem kerül majd rá sor?

Mennyivel csökken a libidó szülés után? Mikor tér vissza az eredeti szintre?

2017. okt. 30. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon gyerekes vagy. Tipikusan az aki elhagyja majd a terhesség és szülés miatt a párját. Különben is vele kellene ezeket megbeszélned nem gondolod?! Szakíts vele inkább most, ne egy ilyennek szüljön gyereket.
2017. okt. 30. 18:01
 2/12 A kérdező kommentje:

1-es. Fuss neki újra. Köszönöm.

Vilagosan leirtam mik a problemaim, ami pont arra enged kovetkeztetni hogy nem hagyom el a gyerek utan. Mivel nem is akarom ezt, igy nem is csinalok neki gyereket... Jelenleg biztos nem!

+ megis mit beszeljek vele a szules utani szexrol ha nincs benne tapasztalata?? Azert irtam kerdest hogy arra kapjak valaszt nem azert hogy ok nelkul valaki leoltson.

2017. okt. 30. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Arra már most felkészülhetsz lelkileg, hogy meg fog változni a teste, de hogy kinél mennyire az függ a genetikától és az egészségi állapottól is.

Lehet olyan feszes marad mint előtte, de az is lehet, hogy kissé lazább lesz.

Ezt nem lehet pontosan kiszámítani.

2017. okt. 30. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Inkább hagyd és ne ejtsd teherbe így, mert három életet teszel tönkre. Az övét mikor elhanyagolod vagy elhagyod, a gyerekét mikor ugyanezt teszed és a sajátod, mert itt többé neked se lesz jó világ, mehetsz túlórába, otthonról meg kiszorulsz, mivel a gyerek és az anyja között mindig szoroabb kapcsolat lesz, mint bármlyiknek veled. Az intimitás többet nem lesz a következő 5-6 évben, de normális alvás se nagyon, pénzügyileg meg semmit ne tervezz, mert mikor összejönne akkor kis Misike berobbantja a szertárat és fizetheted ki.
2017. okt. 30. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Azt kell mondjam, amit az előzők - illetve amit Te is gondolsz: ne vállalj gyereket. Nem azért mert nem érzed magad készen - az mikor megszületik, megváltozik. Hanem mert Te nem akarod és így semmi értelme.

A női test megváltozik természetesen: babavárás alatt pl nagyon kívánósak a nők, ráadásul a védekezéssel sem kell törődni, ugyh ez abszolút pozitívum.

A vagina formája nem tudom h változik-e, én nem öntottem gipszformát h összevessem. Tágulékonyabb lesz - de ez egy izom, tehát edzhető. (Intim tornával) én szűkebb lettem mint voltam. A punci ugyanolyan nedves - és másfél év után visszarendeződik minden - addig míg pici a baba, hasfájós és anyatejet iszik, addig anya az övé. Ha van tej és szoptat a barátnőd - szex közben is folyik majd a teje. (Van akinek ez tetszik, másnak nem) :)

Ha nem anyatejes, mert van akinek nincs is - vagy hamar elapad, akkor ugyanolyan marad. A mellbimbó az elején általában tiszta seb lesz, de pár hétután begyógyul és megszokja az intenzív használatot.

Az én libidóm ugyanolyan maradt - de a legtöbb nő hulla fáradt lesz estére és csak aludni akar.

Aranyere pedig nem kötelező h legyen - de azt meg lehet műttetni is, ha problémás.

2017. okt. 30. 18:49
 6/12 RoseTyler ***** válasza:
100%

Ezek olyan kérdések, amikre nem lehet általánosságban válaszolni, mert kinél hogy alakul. Meg kinek mi a fontos.

De azért kb.: Ha a hormonok visszaállnak a termékeny időszakra, akkor ugyanúgy fog nedvesedni, mint előtte. Lehet olyan orvost és szülésznőt választani, akik nem metszenek gátat, viszont ilyen esetben szakadhat a nő, ha nem bírják a strapát a szövetei - az meg vagy genetikai adottság, vagy helytelen életmód következménye, vagy akkor is megtörténhet, ha siettetik a szülést. Ugyanez érvényes arra is, hogy szűk marad-e. Igen, lehet aranyere, de azt tudtad, hogy maga az anál is okozhat aranyeret, vagy sok egyéb dolog? A bimbók nem mennek tönkre a szoptatástól. Ideiglenesen lehetnek érzékenyek, sebesek, gyulladtak, de az elválasztással helyreáll ott is minden. A libidó a hormonoktól függ. Hogy kinél mikor áll vissza, az egyénfüggő.

Tudod, akkor vállalj majd gyereket, ha úgy állsz a kapcsolatodhoz, hogy történjen bármi, majd megoldjátok együtt valahogy. Amíg viszont ilyesmiken aggódsz, addig még kósza ötletként se jusson eszedbe a gyerekvállalás!

2017. okt. 30. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj.

Jól gondolod. Ameddig ilyen kérdések foglalkoztatnak elsősorban addig tényleg nem vagy erre a dologra felkészülve. És ne is hagyd, hogy a barátnőd rá beszéljen. Ettől nem vagy rossz ember vagy bármi, csak még gyerek vagy hozzá.

2017. okt. 30. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nem érzed magad kész, ne vállalj gyereket. És nem állsz készen, ez az írásodból egyértelmű.

Hogy a kérdéseidre is válaszoljak:

Szülés utan az első pár alkalommal kicsit furan érzékeny a hüvely...van, akinek fájdalmas is.

A nedvesedéssel saját tapasztalatom szerint nincs gond, de ez is elég egyéni.

A hüvely rugalmas, hamar visszaáll a normál állapotba. Sőt, gondolom tisztában vagy vele, hogy előfordulhat, olyan is van, aki szűkebb lesz, mint előtte....volt ismerősöm, aki mondta, hogy ahogy összevarrták, szűkebb lett. Sajat tapasztalatom nincs, sajna császárral szültem.

Hogy lesz-e aranyere, kell-e vágni, szakad-e ezt senki se tudja előre megmondani.

A szoptatás tönkreteszi a mellbimbót? Ezen nem tudom mit értesz. Jobban kiemelkedik és kb.állandóan hegyes és kemény, amit igazából szerintem meg szebb is, de nyilván ízlés dolga. Nekem pl a szülés óta sokkal érzékenyebb a mellem. Az első par hétben a szoptatas miatt ez a "semmi ne érjen hozzá" érzékenység volt, mostanra viszont a "húha, ez r.hadt jó" típusú...

A libidóm nem csökkent, sőt...a 6 hetet alig tudtuk kivárni és szuper a szex köztünk a férjemmel. Fél éve szültem.

Viszont, ha a gyerekvállalás kapcsán ezek az elsőszámú dilemmáid, akkor te még jól teszed, ha nem akarsz apa lenni...

2017. okt. 30. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

Én két kezem összetenném, ha egy velem kb egyidős nő gyereket akarna tőlem.

20 vagyok és férfi.

2017. okt. 30. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:

8as vagyok. Még annyi, hogy még mindig szoptatok, sok tejem van, de szex közben sose folyik. Mondjuk szoptatás után szoktunk szexelni...

Ja, a kimerültségről nem írtam. Az néha előfordul, hogy inkább az alvást választjuk, int a romantikázást, ha arra kerül sor... De ha jókor és jó emberrel csinálod, mindezekkel együtt is megéri.

2017. okt. 31. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!