Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm babát akar. Én nem!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm babát akar. Én nem! Mert vannak félelmeim, nők akik szültek, vélemény?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy én apa nélkül cseperedtem fel..

Nem érzem magam késznek eleve az apa szerepre, ezáltal nem is vágyom rá.

Nem akarom, hogy szülő nélkül nevelkedjen a gyerek, és magam sem akarom kényszerböl sarokbaszorítani..

Aztán a másik fele a szex.

Mi lesz a szülés után?

Nedvesedik-e úgy a punci ahogy előtte?

Marad-e olyan szűk? ( nem arra gondolok amikor rászorít.. mert az csalás.. ) a normál helyzetre godolok, mikor bedugom es erzem hogy szüken körülölel.

A vagina formája marad-e a régi? Vágnak/metszenek...

Lesz-e aranyere, amiért az anál pl tiltólistára kerül?

Szoptatásnál mennyire mennek tönkre a bimbók?

Esetleg a mell már a "gyereké lesz" és ezért szexben nem kerül majd rá sor?

Mennyivel csökken a libidó szülés után? Mikor tér vissza az eredeti szintre?

2017. okt. 30. 17:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nalam vagtak gátat de az eg vilagon semmi nem latszik belole. Ugyan olyan szuk vagyok belulrol mint elotte es ugyan ugy nedvesedek. Analis szex igen lesz aranyer de az elmulik es utana lehet neki adni.. Nekem a testemen semmi valtozas nemntortent pedig 28kg hiztam ami is el is tunt fel ev alatt magatol. Se striak se semmi. A mellem picit megereszkedett de az sem veszes.. Szal nekem nagyon nagy mákom van.. Az hogx a te baratnod hogy valtozna meg az mar egy masik dolog nem vagyunk egyformak 26N
2017. okt. 31. 09:29
 12/12 anonim ***** válasza:
41%
Bezzeg a közelemben csupa olyan nő van, akik nem akarnak gyereket. Én meg élnék-halnék egyért.
2017. okt. 31. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!