Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vetkőzzem le a lábfétisemet?
Figyelt kérdés
A nap minden egyes percében gyönyörű női talpakra gondolok, ha egy nekem tetsző lányt/nőt látok, azonnal fantáziálni kezdek arról, hogy milyen csodás talpai lehetnek, ilyenkor teljesen erre fókuszálok csak, másra nem is bírok gondolni. Félreértés ne essék, maga a nő egészben felizgat, de azt hiszem, különleges vonzalmat érzek a talpai iránt, amivel nem is lenne baj, de nagyon erősen forognak a gondolataim körülöttük, a telefonomban is ilyen képek vannak 95%-ban, legalább többezer fotóm van női talpakról. Senki sem tudja rólam, hogy ez a defektem, mert szégyellem elmondani. Beleőrülök, hogy nem tudok ennek a fétisemnek hódolni. Valahogy el lehet mulasztani a vágyat? Nagyon rossz nekem így!!!2017. márc. 26. 22:17
1/8 anonim válasza:
keress a neten fekélyes, elfagyott, gombás, fertőzött lábakról képeket... nézegesd addig őket amíg megundorodsz tőle...
2/8 anonim válasza:
Hát igen, elég szörnyű lehet, ha ennyire erős a vágy. Pár napja is "40+"-os lábat kerestél itt, és elég nagy vitába is keveredtél. Valóban gyönyörű egy női talp, de azért ez túlzás. De mégis mit akarsz csinálni a vággyal? Ha ki akarod élni, akkor szerintem az egyetlen módja, hogy elmész egy olyan prostihoz, aki ezt a vágyadat ki tudja elégíteni. Ha nem prostival akarod ezt megtenni, akkor valszeg erőszakoz kell(ene) folyamodnod, ami viszont nem elfogadható senki számára sem. Úgyhogy tényleg a legjobb, ha csak otthon masztizol a talpas fotóidra, vagy csinálod azt, amit az #1-es írt. Jobb ötletem nincs, de lehet, hogy kapsz még jobb tanácsot.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem én voltam, aki kiírta azt a kérdést. Amúgy meg a prosti nem játszik, maximum akkor, ha igényes, csak ahhoz meg nagyon a pénztárcába kéne nyúlni.
2017. márc. 26. 22:31
4/8 anonim válasza:
Hát 15-20-ért nagyon aranyos, tiszta lányokat találsz lakáson, és biztos, hogy nagyon sokan kielégítenék eme vágyadat. Egyszerűen csak fel kell őket hívni. Szerintem ez a legbékésebb megoldás.
5/8 PamutKecske válasza:
2. Válaszoló. Igen, szerintem is a te ízlésed szab határt annak, hogy mi sok és mi nem. Nem is értem, hogy miért nem publikálták még a könyvedet a normális (mint fogalom) definíciójáról.
Kérdez. Mindenkinek van valami ami különösen beindítja. Ha módodban áll szerezz egy barátnőt, biztos ő is szívesen kipróbálna veled dolgokat, amik tetszenek neked. És ne hallgass azokra akik azt mondják, hogy ez nem normális, mert lehet nekik még durvább "deffektjük" van. Ne hogy már valami random mondja meg, hogy mi a normális.
6/8 anonim válasza:
Ki kell élni.
Másrészt, ha elég tapasztalt leszel, akkor fogod tudni, hogy a nők 90%-nak elég igénytelen, ápolatlan a lába.
Olyan nők, akikről nem is gondoltad volna.
Párom pedikűrös, látom, hogy milyenek.
7/8 anonim válasza:
Nekem is lábfétisem van. Ha összejössz egy lánnyal és minden jól alakul köztetek, akkor nem lesz ellenére ez a dolog, ezt tapasztalatból mondom. Én is rendszeresen foglalkozom a párom lábaival, mindkettőnk örömére.
8/8 anonim válasza:
A prosti jó ötlet.. A legtisztább testrészük a talpuk. :D Csak akkor nem vállal, ha csiklandós. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!