Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy szegényebb vagyok a párom családjánál. Hogyan vetkőzzem le ezt?
Igazából párom nem is tudja, annyi hogy én dolgozom suli mellett. De ami miatt különösen idegesít, hogy barátom öccsének a barátnője és annak az anyja benyaltak egy pasinak aki mindent megvesz a csajszinak és csilivili dolgokban nyomja (új laptop, új telefon, új kocsi minden...), nekem meg mindenre spórolnom kell egyedül.
És ez szar érzés :(
Némi irigységet érzek a levegőben.
Minek foglalkozol mással?
A saját életeddel foglalkozz,amit te elérsz, ami te megveszel magadnak, saját erőből teszed,ez jó,nagyon jó,és sokkal értékesebb.
Tedd a dolgod,tanulj, dolgozz,idővel neked is meglesz mindened, amire vágysz,persze ésszerű keretek között.
Lenéz téged ez a 17 éves ribi?
Ez nem a te szegénységi bizonyítványod, hanem az övé.
Tudod az ilyen nők,akik a semmire mindent megkapnak, teljesen életképtelenek lesznek,ezen a 17 éves ribin is fog az idő,ne aggódj.
Eljön az az idő, amikor a "punci ereje" kevés lesz a boldogulásához.
Vagy talál magának egy pénzes lúzert, aki elveszi és eltartja élete végéig,vagy nehéz és xar élete lesz idővel.
Mitől lesz neked jobb,ha minden ember azt kapja, amit érdemel az életben?
Magaddal foglalkozz.
Kisgyerek felfogás
Ha lenne egy 3 milliós bmw-éd akkor is könnyen találnál olyat aki 10 milliós mercibe nyomja
Talán magaddal kéne foglalkoznod, nem másokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!