Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kialakult bennem egy gát....

Kialakult bennem egy gát. Hogyan vetkőzzem le?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

22 éves férfi vagyok. Magabiztos, egyenes jellem...

"Merek mit Férfi merhet, aki többet mer nem ember."

Nos én itt a "nem ember" kategóriába tartozom.

DE

Sajnos két napja elkezddett bennem kialakulni egy gát, amit még egymagam nem tudtam ledönteni.

A munkámhoz, hogy még hatékonyabb legyek, elkezdtem egy piackutatást végezni személyesen.

A lényeg, hogy kiálltam egy forgalmas, sétálós helyre, és megszólítottam az utca emberét, hogy mondjon véleményt a feltett kérdéseimre...

Több kevesebb sikerrel ment, inkább kevesebb, mert még elég kiforratlan a "kérdőívezős technikám".

Muszáj személyesen csinálnom, mert üzleti titok is van a dologban, és ugyebár csináld magad, ha azt akarod jó legyen.

2 napig csináltam, de még rengeteg kell. Ma valamért rám tört a félelem, és nem mertem random embereket leszólítani az utcán.

Valami ötlet, hogy hogyan tudnám legyőzni magam?

Minden építő jellegű hozzászólást szívesen fogadok akár hozzászólásban, akár privátban.

A kérdőívezéshez is szívesen fogadok tanácsokat.

Köszönöm.

22/F

2015. nov. 29. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Alkohol?
2015. nov. 29. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ahhoz folyamodnál, a vodkát ajánlom, az kevésbé érződik. De 2-3 felesnél többet semmiképp, ha keveset ettél, akkor 1-nél.
2015. nov. 29. 19:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak a gyengék vetkőzik le a gátlásaikat alkohollal.

De ötletnek nem volt rossz. :)

2015. nov. 29. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak én képzeltem el, ahogy levetkőzik magàról egy gátat a srác??
2015. nov. 29. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Elismerem a kérdésnél tényleg érdekesen fogalmaztam, de lentebb már jó. :)
2015. nov. 29. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!