Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, Ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit csinálnátok a helyemben? Teljesen beparáztam. Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet talán kissé hosszadalmas kifejtést igényel, ezért előre elnézést kérek.

A szituáció a következő:

Kb 6 hónapja vagyunk együtt a párommal, ezalatt az idő alatt többször töltöttük együtt az éjszakát, de olyasmi még nem történt. (Félek is emiatt...) Amikor együtt töltjük az esté(ke)t, akkor csak egyszerűen alszunk, vagy átbeszélgetjük az éjszakát. Ezzel nem is lenne gond, de úgy érzem, hogy Ő többet is szeretne, amire párszor célzott is már. Én, mivel félek ettől, ilyen-olyan ürüggyel hárítottam mindig. De félek, hogy ennyi idő után, mivel Ő többet is szeretne el fog hagyni, mivel én még nem érzem készen magam ilyesmire. Többször szóba hozta már a témát, mesélt arról, hogy Ő mit szeret. Szeretem Őt, teljes szívemből, de félek hogy így elveszítem. ... Nehéz erről írnom... Félénk, zárkózott lány vagyok, de most teljesen tanácstalan vagyok és azt hiszem már nincs kihez forduljak. Sokan azt hiszik, hogy a vadabb kűlső vad személyiségét takar, de az én esetemben ez nem így van. Azt hiszem a külsőm álca is valamennyire és a kedvenc zenei irányzatom megnyilvánulása is. ... Bocsi, kicsit eltértem a lényegtől.

Azt szeretném kérdezni, hogy mitévő legyek? Azt hiszem, ha arra kerülne sor, olyasmibet is ki akarna próbálni, ami talán nem esne jól, vagy kifejezetten kellemetlen lenne számomra. Félénk és zárkózott vagyok. Rólla pedig tudom, miket szeret. Ha néhány kicsit extrémebb (legalábbis nekem extrémebb) dolgot is ki akarna próbálni, azt hiszem nem mernék szólni sem, hogy az nekem sok. ... :'( Félek. Félek, hogy... hogy elsírnám magam, kiugranék az ágyból szó nélkül, zokogva és felkapnám a cuccaim, aztán elrohannék. De! De közben attól is félek, mi lesz, ha tovább próbálom húzni az időt. ... Nemsokára szülinapja lesz. Arra gondoltam, a normál ajándék mellett meglephetném azzal, hogy együtt töltjük az éjszakát. Viszont nagyon félek, hogy esetleg ki akar próbálni olyasmit, ami számomra kellemetlen lehet. Mit tehetnék? Talán csak azért parázok, mert még sohasem történt velem olyan? Vagy reális a félelmem?

2018. márc. 4. 22:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Értem amit írok...

#16:

Igen, bízok benne és szeretem. Azt is tudom, hogy viszont szeret.

...

#17:

Mitől gondolod, hogy a Nő, akit szeretek balek? Nem is igazán érdemled meg, hogy tovább olvassam amit írtál. De talán mást is érdekel mit válaszolok...

Próbálkozott, de hárítottam mindig valamilyen ürüggyel. Csókolóztunk már, persze. A többi szerintem magánügy. Sorry.

Amikor olyasmiről beszélt, ami nekem már sok lenne, akkor rám jellemzően halkan az orrom alatt elmotyogtam, hogy: "Ohh, ez azért kicsit durva."

... Nem hinném hogy ez barátság. Talán fura a kapcsolatunk, de ez őszinte és sokkal több, mint barátság.

#18:

Tudom mitől félek. A kérdésemben le is írtam. Maga az, hogy elveszíthetem / amikor valami picit durvább történik nem merek szólni, leblokkolok egy pillanatra, aztán túlreagálva otthagyom. ... Az, hogy Ő tapasztaltabb, csak annyiban zavar, hogy volt már mással/ felvett olyan szokásokat, amik szerintem picit többek, mint amit el szeretnék viselni. ..

Nem akartam írni róla, talán csak számomra extrémebb dolgok ezek és igazából így arc/név nélkül is szégyellem. De sokan kíváncsiak vagytok (privátban rengeteg üzi jött. Bocsi, de nem írok külön mindenkinek). Szóval az egyik, hogy mozgásomban korlátozna bilinccsel. Másik az, hogy eszközöket szeretne használni, olyanokat, amiket férfi testrészről mintáztak. (Jézusom, mikről írok.) De a legdurvább, hogy ... Na ezt már tényleg képtelen vagyok leírni. Sorry

Talán azért tudom magam visszafogni annak ellenére, hogy én is szeretném néha, mert még fiatal/szűz vagyok és nem érzem, hogy készenállnék olyasmire. Nem pótlékot keresek, tényleg szeretem! Nem értem, mért kell mindenhol ezt bizonygatnom. A családomban sem hiszi el mindenki... Az utolsó kérdés egyébként a számomra kellemetlen dolog kipróbálásának félelméből adódik.

#19:

4 (négy)

#20:

Már többször leírtam, miktől félek.

Nem tudunk minden nap együtt lenni (napi kötelezettségek), zárkózottabb vagyok a kelleténél, amin persze dolgozók.

Korábban leírtam, hogy én is szeretném néha, de még nem vagyok rá készen.

Nem csak félelmeim vannak és kommunikálni is tudok, különben hogy tartana a jelenlegi kapcsolatom kb 6 hónapja?

Nem az a helyzet, hogy nem foglalkozok dolgokkal, hanem hogy nehezen beszélek bizonyos dolgokról. Mint ahogy azt is nehezen írom le, hogy még tini vagyok. Talán emiatt a "teszetoszaság", ami miatt "ökörség" -nek hiszed a zárkózottságom.

2018. márc. 5. 23:15
 22/24 anonim ***** válasza:
Azért gondolom így, mert tapasztalt nőként nem tud mit kezdeni veled 6 hónapja, ez tragikus. Hihetetlen, hogy a "klasszikus" módon nem tud közeledni, és az is, hogy benned sincs vágy, hogy tapasztalatlanság ide vagy oda, kezdeményezz valamit. A heterók is, ha az egyik fél, vagy mindketten szüzek, jó esetben eleinte csak pettingelnek, megismerik a másik testét; nem pedig rögtön farkat a punciba, amíg valaki sírva el nem rohan. És ha te ilyen formán nem szereted a szexet, ami a leszbikusok körében egyáltalán nem ritka, jobb ha minél előbb a tudomására hozod. Egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy szexuálisan is passzoljatok. Nem szabadna egyáltalán félned, a szexnek kölcsönös örömszerzésről kellene szólnia. Ahogy ő beszél neked a vágyairól, úgy te is bátran mondd el, hogy neked mi tetszik és mi nem. Mi sajnos nem tudjuk elmondani helyetted. Le kell vetkőzni a félénkséget, ne az orrod alatt motyogj, tudnia kell, ha neked valami rossz, a saját érdeked, hogy az első szexuális élményed ne egy trauma legyen.
2018. márc. 6. 02:23
 23/24 A kérdező kommentje:

#22:

Egy szóval sem írtam, hogy nem közeledett. Sem azt, hogy bennem nincs vágy.

Mindössze azt írtam, hogy hárítottam a közeledéseit ilyen-olyan ürüggyel. Valamint azt, hogy nem érzem magam készen rá.

Nem tudom elmondani, mi tetszik és mi nem, ugyanis zéró tapasztalattal rendelkezem. Így még én sem tudom, mi tetszene. Az olyan dolgok hallatán, amik picit is extrémebbek pedig hallattam, hogy szerintem az azért dúrva. Többet addig nem teszek, amíg nem találkozunk újra (remélhetőleg ma), mert telefonon/írva azért ez a téma nálunk nem téma.

A kérdést kiírni is nehezemre esett. Most a kommentek írása sem egyszerű. A privát üzik pedig annyira dúrvák, hogy már el sem olvasom egyiket sem...

De az írásod vége (amit már többen is írtak ilyen-olyan formában), megfontolandó. Mármint a legutolsó mondatod.

2018. márc. 6. 04:58
 24/24 anonim ***** válasza:
Erről nem írtál, azt mondod "olyasmi még nem történt", illetve azt mondtad, hogy magánügy, amikor azt kérdeztem, hogy egyáltalán kívánod e őt. Nem tudok többet hozzáadni ehhez a történethez, kommunikálj.
2018. márc. 6. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!