Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, Ti mit csinálnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit csinálnátok a helyemben? Teljesen beparáztam. Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nos, a helyzet talán kissé hosszadalmas kifejtést igényel, ezért előre elnézést kérek.

A szituáció a következő:

Kb 6 hónapja vagyunk együtt a párommal, ezalatt az idő alatt többször töltöttük együtt az éjszakát, de olyasmi még nem történt. (Félek is emiatt...) Amikor együtt töltjük az esté(ke)t, akkor csak egyszerűen alszunk, vagy átbeszélgetjük az éjszakát. Ezzel nem is lenne gond, de úgy érzem, hogy Ő többet is szeretne, amire párszor célzott is már. Én, mivel félek ettől, ilyen-olyan ürüggyel hárítottam mindig. De félek, hogy ennyi idő után, mivel Ő többet is szeretne el fog hagyni, mivel én még nem érzem készen magam ilyesmire. Többször szóba hozta már a témát, mesélt arról, hogy Ő mit szeret. Szeretem Őt, teljes szívemből, de félek hogy így elveszítem. ... Nehéz erről írnom... Félénk, zárkózott lány vagyok, de most teljesen tanácstalan vagyok és azt hiszem már nincs kihez forduljak. Sokan azt hiszik, hogy a vadabb kűlső vad személyiségét takar, de az én esetemben ez nem így van. Azt hiszem a külsőm álca is valamennyire és a kedvenc zenei irányzatom megnyilvánulása is. ... Bocsi, kicsit eltértem a lényegtől.

Azt szeretném kérdezni, hogy mitévő legyek? Azt hiszem, ha arra kerülne sor, olyasmibet is ki akarna próbálni, ami talán nem esne jól, vagy kifejezetten kellemetlen lenne számomra. Félénk és zárkózott vagyok. Rólla pedig tudom, miket szeret. Ha néhány kicsit extrémebb (legalábbis nekem extrémebb) dolgot is ki akarna próbálni, azt hiszem nem mernék szólni sem, hogy az nekem sok. ... :'( Félek. Félek, hogy... hogy elsírnám magam, kiugranék az ágyból szó nélkül, zokogva és felkapnám a cuccaim, aztán elrohannék. De! De közben attól is félek, mi lesz, ha tovább próbálom húzni az időt. ... Nemsokára szülinapja lesz. Arra gondoltam, a normál ajándék mellett meglephetném azzal, hogy együtt töltjük az éjszakát. Viszont nagyon félek, hogy esetleg ki akar próbálni olyasmit, ami számomra kellemetlen lehet. Mit tehetnék? Talán csak azért parázok, mert még sohasem történt velem olyan? Vagy reális a félelmem?

2018. márc. 4. 22:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Hol olvastok srácról? 😀😀
2018. márc. 4. 22:30
 12/24 A kérdező kommentje:

#5:

Bíztató amit írtál és kicsit megnyugtatott. Ugyanakkor megválaszolatlan bennem még mindig egy kérdés: Ennyi idő után, úgy hogy több utalást is tett, hogy szeretne továbblépni, nem fogom elveszíteni, ha még várok, mert nem érzem, hogy készenállnék rá?

2018. márc. 4. 22:33
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha Ő is annyira szeret, mint Te Őt, akkor biztos nem fog emiatt elmenni 😊 nyugi, beszéljétek meg 😊
2018. márc. 4. 22:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Bocsánat nem láttam az alkategoriát :D
2018. márc. 4. 22:37
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Talán épp azért bírta/bírja még mellettem ennyi idő után is, mert nem csak szeret, tisztel is. Mint ahogy én is Őt. De sajnos ettől a félelem, hogy elveszíthetem, még megvan.

Talán csak túl fiatal vagyok még egy ilyen komolyabb kapcsolathoz...

2018. márc. 4. 22:41
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

#5-ös vagyok.

Tedd fel magadnak elsősorban azokat a kérdéseket hogy: Bízol benne? Szereted? Tudod biztosan, hogy viszont szeret?

Abban az esetben, ha a válasz igen az összes kérdésre, akkor bizton állíthatom, hogy nem fog téged elhagyni. A szex nem minden egy kapcsolatban és két fél szükséges hozzá, szóval ha nem állsz készen s úgy mész bele, akkor te jöhetsz ki rosszul a dologból... ezt meg egyikőtök sem akarhatja.

Bízz a barátnődben és meséld el neki a félelmeid, érzéseid ezzel kapcsolatban. Nyugodtan elmondhatod neki szerintem azt is, hogy félsz ez milyen hatással lesz rátok nézve. Ha nem csak a szexre megy ( 6 hónap után erre kevés az esély), akkor megnyugtat majd ő is hidd el.

2018. márc. 4. 23:38
 17/24 anonim ***** válasza:
72%
Bocsánat, de ezt a balek nőt.. :D Nem célozgatni kellene, meg extrém vágyaival bombázni, hanem cselekedni, amikor ott fekszel mellette. Egyáltalán csókolóztok, vagy ilyesmi? Olyankor nem kívánod meg? Amikor ezekről a vágyairól beszélt, szóltál, hogy neked nem jön be? Ha nem, akkor ezt beszéld meg vele, ha mást nem is. De ez így borzasztó kellemetlen, pusztán csak elképzelni is, hogy így meg kell beszélni, hogy "OH MY GOD, IT'S HAPPENING!!! akkor a szülinapodon szexelni fogunk!". :D Ennek csak úgy spontán meg kellene történnie 2 ember közt, aki szereti egymást, akik vágynak egymásra. Ti inkább csak barátok vagytok, talán nem kellene erőltetni, maradjatok barátok.
2018. márc. 5. 17:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi hogy biszexként válaszolok. Először is jó lenne ha megfogalmaznád magadban, hogy mitől félsz pontosan? Mert az rendben van, hogy heteró lányok félnek az első alkalomtól, mert hát fájni fog, legalábbis én anno ettől féltem. (Aztán amúgy nem fájt.) De ha lánnyal vagy, mégis mitől félsz? Max simogatni és nyalni fog, egyik sem fáj. Vagy attól félsz, hogy ez nem fog jól esni, és nem tudod magad elengedni? Vagy hogy neked nem fog tetszeni a puncija íze, tapintása?

Nem lehet, hogy az a gondod, hogy ő már tapasztalt, és te emiatt (helytelenül) kevesebbnek érzed magad nála? Szerintem tényleg gondold át, hogy pontosan mi az, amitől félsz, utána meg ezt beszéljétek meg őszintén. Én sem hinném, hogy ő elsőre extrém dolgokat kérne, de úgy konkrétan mik ezek az extrém dolgok?

Amúgy számomra is furcsa, hogy nem kívánod őt fél év után, viszont rettegsz attól hogy elveszíted. Nem lehet, hogy csak valami szeretetpótlékot keresel a személyében, de nem is vagy belé szerelmes?

Az utolsó kérdésre válaszolva meg egyáltalán nem reális a félelmed, semmi rossz dolog nem fog veled történni, sőt, ha szeretitek egymást, akkor jó élménynek kellene lennie.

25/B/N

2018. márc. 5. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Hány év van köztetek?
2018. márc. 5. 21:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem értem. Semmi nem történt még, mitől félsz? Ha félsz, miért nem kommunikálsz vele, miért nem mondod el, mi a konkrét problémád? 6 hónap után, ha felnőtt ember vagy, hogy nem kívánod a másikat? Ha nem vagy képes abszolút semmiről kommunikálni és csak félelmeid vannak, miért kezdesz párkapcsolatba?

Olyan alapvető gondokkal nem vagy hajlandó ezek szerint foglalkozni, ami miatt elég durván szerintem a kapcsolatod rovására fog menni. Tinikorban még érthető is ez a teszetoszaság, de az, hogy nem kommunikálsz, csak önmagadba zárkózva rettegsz, na ennél nagyobb ökörség nincs.

2018. márc. 5. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!