Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Kedves Kérdező!
Mivel a rokonod, nyilván nem fordulsz meg úgy a fejében, hogy kikezdene veled. Akkor miért ez a faxni?
Szerintem toleránsnak kéne lenned és el kellene fogadnod a másságot. Én pl. mindenkit elfogadok olyannak amilyen. Én nem undorodom senkitől se a külseje, se a vallása, se a szexuális beállítottsága miatt. A zsidókat, a melegeket és másokat is elfogadok, nem vagyok kirekesztő, se bunkó, se rasszista, se intoleráns. Ha te bunkón viselkedsz azzal a rokonoddal akiről tudod, hogy leszbi, csak azért, mert nő létére a nőkhöz vonzódik, akkor sajnos intoleráns ember vagy és szerintem az nem jó. Meg kéne tanulnod elfogadni a másságot, ez nekem is nehezen ment. Én pl. 8 éven át neonáci voltam és minden nem európai és szláv, zsidó és homoszexuális embert gyűlöltem olyan dolgokért, amelyekről ők nem is tehetnek. Senki se tehet róla, hogy milyen etnikumú, milyen származású, milyen vallású, milyen bőrszínnel születik. Senki nem tehet róla, hogy a Föld mely országában, milyen anyagi helyzetű családba, milyen emberek közé és milyen nemi irányultsággal születik. Én erre rájöttem magamba néztem és rájöttem 3 évvel ezelőtt, hogy mennyire ostoba voltam azért, amiért 8 éven át 14-22 éves koromig utáltam embereket a másságuk miatt. A másságot meg kell tanulnunk elfogadni. Nekem ez a véleményem most 25 évesen.
Tudom, hogy megírtam neked ezt privátban, de gondoltam a kérdésed alatt mások számára is elérhetővé teszem a válaszom.
Egy icipici információtól más ember lett talán? Ugyan az, mint az eddigi x évben csak megtudtál róla valami újat. Na meg kétlem, hogy ahhoz akármi közöd lenne, amit ő a hálószobájában csinál. Mi lesz akkor, ha hozzáérsz? Megesz? Lehány savval és elolvadsz? Megcsókol, mert nő vagy? Szerintem egyik sem.
Én pont az ilyen gondolkodások miatt léptem ki a családom életéből, már senkivel sem tartom a kapcsolatot a rokonaim közül. Sem a széles, sem a szűk családi körből. Nem kellenek az embernek ilyen álszentek maguk köré.
Ha jót akarsz mindenkinek inkább hagyd békén a nőt és csak rá se nézz. Sokkal jobb, mint tenni a szépet mögötte meg pont ellenkezőleg.
Na, akkor itt is leírom.
Mi meleg férfiak, és nők nem birtoklunk olyan képességet, hogy bárkibe beleszeressünk az első percben, se egy év szoros barátság után, sőt, még szexuálisan vonzódni sem tudunk akárkihez. Képzeld, annyi a különbség köztünk, és a heterók között, hogy mi ugyanolyan nemű, ugyanolyan szexuális érdeklődésű emberrel tudunk intim kapcsolatot kialakítani, és szorosabb érzelmeket; míg ti kifejezetten a másik nemmel.
Aztán még ott van az a tény is, hogy ugye egy puszitól nem terjed a leszbiség. Nyugodjál meg. Ha annyira nem akarsz beszélni vele a szerelem témáról; akkor válogass a további kismillió téma közül. Hajrá - hajrá.
Hmm.. tudod abba is bele gondolhatnál h lány leszbikus lánynak adtál már puszit úgy h nem tudtad róluk. Belehaltál? Uugye h nem:D
Na meg az előtt is leszbikus volt mielőtt te ezt megtudtad és hidd el ugyan az az ember maradt.
Na de magyarázhatom én ezt egy homofóbnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!