Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Egyik rokonomról kiderült hogy leszbikus. Családi összejövetel lesz nem sokára ahol puszival szoktuk egymást üdvözölni. Én meg undorodok a leszbikusoktól és attol is hogy az arcára puszit adjak.
2016. aug. 6. 22:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
De persze magyarázhatom én ezt ennyi heterofóbnak :)
2016. aug. 7. 23:06
 12/25 anonim ***** válasza:
De utolsó, eddig nem volt undorító puszit adni az arcára, most, hogy kiderült, hogy leszbikus, így mitől az? Én elfogadom, ha valaki homofób, de azért hidd el, hogy elég sértő, ha ennyi miatt ellép tőlünk inkább valaki, akivel eddig meg volt ez a kis bizalmi gesztus.
2016. aug. 7. 23:08
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy az neked? HomoFÓB. A Fóbia irtózást, undort jelent. Rémlik? Hát ettől lett neki undorító a pusziszkozás egy leszbikussal. Attól nem lesz számára kedvesebb a gondolat, hogy puszilja meg a rokont, hogy ti ráparancsoltok, hogy "márpedigpuszildmegmerkülönben egyutolsópiszokdisznóvagy". Erre mondtam: kompromisszum. Nem kell megpuszilnia, ha nem akarja. Bőven elég az udvarias kézfogás. Ha meg rákérdez a rokon, meg lehet mondani egy kínos mosollyal, hogy bocs, de mióta tudom, hogy te a lányokat szereted, nekem a puszi nem fekszik. Ennyi. Mit kell ebből ekkora hűhót csinálni? Nem a záptojással akarja meghajigálni a hűtőből, vagy a kutyakakit a hajába kenni. Csak annyit kérdezett, hogy mit csináljon, mert nem akar puszit adni? Nagy dolog.
2016. aug. 8. 00:02
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
#13: Ne mondd komolyan, hogy ezt bárki is normálisan lereagálná, hogy azért nem akar hozzá érni egy rokona, mert nőkbe szerelmes...
2016. aug. 8. 00:21
 15/25 anonim ***** válasza:
77%

Ja igen és még valami: Te azt magyarázod, hogy attól, mert homofób, neki is számítanak az érzései.

Neki nem számít a rokona érzése. Fordítva miért kéne? Nekem miért kéne olyannak az érzése számítania, aki az enyémet jóformán leszarja, elítéli, undorodik tőle? Az kérlek ne várjon egyebet mástól sem.

2016. aug. 8. 00:23
 16/25 anonim ***** válasza:
67%

Utolso,te annyira korlatolt vagy,hogy az valami hihetetlen... a kerdezo azt hiszi ,ha megpuszil egy leszbikust akkor az lesz ,hogy :

A)hirtelen o is leszbikussa fog valtozni

B)a leszbikus rokon lesmarolja.

C)a kerdezo olyan balek ,hogy szerinte a leszbikusok minden azonos nemuhoz vonzodnak , a kerdezohoz kulonosen ,hiszen o annyira jo no ,hogy mindenkinek kell ,de foleg a leszbikus ROKONANAK.

D) a kerdezo szerint a szexualis orientacio meghatarozza az ember szemelyiseget ,tehat csak a hetero emberek jofejek es szerethetok ,a melegek ,leszbikusok nem ,ok gyulolnivalo emberek ,es kulonben is,undorito hogy egy ember mereszel onazonos lenni ?!

Kerdezo ,szallj magadba ,mert a viselkedesed buta es gyerekes! Erett,felnott ember igy nem viselkedhet!!!

2016. aug. 8. 00:35
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
A hozzaszolasom annak a kommentelonek ment ,aki szerint normalis a leszbikus rokonnak nem akar puszit adni a kerdezo!
2016. aug. 8. 00:37
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Te hol olvastad, hogy ezt hiszi a kérdező? :D Legfeljebb ezt gondolod róla, mert heterofób vagy. A kérdező egyszerűen nem akar puszilkodni egy leszbivel. Akár elvi, akár más okokból. Ennyi :D És nem is fog, ha epét hánytok ide, akkor se. Szörnyű lehet, hogy ettől így görcsöltök :)
2016. aug. 8. 08:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Miert lennek heterofob ,te b.a.l.f.a.sz,mikor magam is hetero vagyok ?!
2016. aug. 8. 08:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Es nem hol olvastam ,a Kerdezo egy kreten , buta p.i.cs.a ,ha ezert elfordul az unokatestveretol ,akit korabban valoszinuleg birt ,de most ,mivel kiderult ,hogy leszbikus ,igy o mar undorito es fuj. Te egy korlatolt hulye bunko vagy ,18as hozzaszlo!
2016. aug. 8. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!