Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Egyik rokonomról kiderült hogy leszbikus. Családi összejövetel lesz nem sokára ahol puszival szoktuk egymást üdvözölni. Én meg undorodok a leszbikusoktól és attol is hogy az arcára puszit adjak.
2016. aug. 6. 22:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hű de megzavartam itt egyesek lelki nyugalmát. Tudom, tudom, fáj az igazság. Én megértem. :) De nem venném a lelkemre, ha mindenki epekövet növesztene itt, szóval nem hergelem tovább a jónépet. Minden esetre rendkívül vicces, hogy hogy elkezd habozni mindenkinek a szája, ha kompromisszumot merészel valaki javasolni. Éljen a demokrácia! :D Ja nem, az nem létezik. Csak az erőszakos önmegvalósítás. Puszi mindenek felett! A puszi szent és sérthetetlen! :D Igenis, értettük.. ha ennél érettebb lenne a gondolkodásotok, még megpróbálnám leszakítani és megenni :')))
2016. aug. 8. 12:25
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

Heterofób akkor lennék, ha minden heteroszexuálisról azt vélekedném, mint magáról a kérdezőről. És akármennyire fura, nem így van.

Kompromisszumot meg tudtommal azzal kötök, akivel akarok. Ha egy rokonom akármilyen okból ennyire undorodik/vagy akármilyen negatív elvi ok (ahogy te mondtad) merül fel, a szexualitásom miatt a közelembe se akar jönni, az nem hogy ne is fogjon kezet velem, de hagyjon is békén.

Minek kêtszínűsködnék? Csak a formalitás miatt szerintem baromság közösködni, műmosollyal kezet rázni. Mert szerinted ez lenne a kompromisszum megoldás. Kinek kellenek hamis "barátok/rokonok"?

2016. aug. 8. 12:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Na, hát akkor meg van oldva a dolog. Rokon is boldog, mert kijelenti, hogy a közelébe se menjen a kérdező, Kérdező is boldog, mert nem kell a rokonnal nem, hogy pusziszkodni, de kezet se kell fognia vele. Happy end. Nem fantasztikus? :D Szerintem megvan a megoldás.
2016. aug. 8. 13:16
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem heterófóbok vagyunk! (Akkor kb az egész világot utálnánk :D ) hanem homófóbfóbok.
2016. aug. 8. 16:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez miatt miért undorodsz tőle? Netán gyilkolt vagy kárt tett benned, netán a puszival fog halálos mérget fecskendezni beléd? Undorodj már inkább a pedofiloktól és azoktól akik más embereket bántanak mintsem egy olyan embert akinek annyi a bűne, hogy a nőket szereti! Csak nem kap el az öklendezés... Ilyen kérdést feltenni..Az én po.fám ég...Istenem
2016. aug. 10. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!