Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy szűzként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szűzként ilyen nagyon vágyom a szexre? Ezt úgy értem hogy talán túl sokszor kapom magamat azon, hogy bevagyok indulva teljesen. Mikor az az érzés lesz rajtatok úrrá, hogy most úgy csinálnátok.19/L

Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Én is pont így vagyok ezzel. Éjjel s nappal. De nincs bűntudatom miatta. Igyekszem keresni valakit, akivel levezethetem :) 19L
2018. febr. 18. 01:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert egészséges fiatal nő vagy! Nincs ezzel semmi baj!
2018. febr. 18. 01:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Így vagyok én is, nagyon kevés kell hozzá hogy beinduljak. Csak nap közben nagyon rossz hogy nincs lehetőségem magamhoz nyúlni.
2018. febr. 18. 05:01
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Keress egy tapasztalt pasit, aki először is elfenekel mert rossz kislány voltál, majd jó alaposan megdug.
2018. febr. 18. 08:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök normális, bár én fiatalabb vagyok velem ugyanez van 16/L
2018. febr. 18. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Annó velem is ez volt. 🙂 Bár nálam kicsit korábban kezdődött. Majd összejöttem egy idősebbel, majdnem két évig együtt voltunk, nemrég lett vége, de nem bántam meg. Én is ajánlom, hogy tapasztaltabbal veszítse el mindenki vagy éppenséggel legyen először párkapcsolatban, mert sokat tanulhat és nem lesz félelem mikor vele vagy együtt, tudja mit hogyan kell csinálni. Persze ezt nem elsőre, azért egymás testét meg kell ehhez ismerni. 🙂 Csajok, addig saját magatoknak csináljátok, hogy tudjátok mi a jó a testeteket... L
2018. febr. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!