Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Van egy srác, akivel régen jóban voltunk, de utána bizonyos okok miatt elváltak az útjaink. De nemrég rám írt facebookon, és tök jót beszélgettünk, írta, hogy mennyire hiányoztam neki ( csak egy kérdés...akkor miért nem keresett egy éven keresztül?), mindegy, megbeszéltük, hogy majd találkozunk. :) Ez körülbelül 4-5 napja lehetett, azóta nem írt, pedig fent van.
Az a baj, hogy nem igazán bízom meg benne, mert hallottam olyat, hogy csak szórakozik a lányokkal, és kihasználja őket. Ráadásul jól néz ki, így eléggé bomlanak utána a csajok. Ezek persze nem biztos, hogy így vannak, de ha már ezt beszélik, akkor csak van valami valóságalapja :/ De közben nekem meg nagyon bejön a srác, és nagyon szeretnék vele találkozni, de "megégetni" sem akarom magam, mert az előző kapcsolatomon is elég nehezen léptem túl. Szerintetek mit tegyek? Írjak rá én? Vagy várjam meg míg ő keres? Vagy talán hagynom kéne az egészet? Fogalmam sincs, mit tegyek... légyszi normális válaszokat írjatok, lehet privátban is, ha valami nem egyértelmű :)
Hagyd a fenébe azt a srácot.Keress egy normálisat,aki nem használja ki a lányokat,és tényleg érdekled,nem pedig egy újabb serlegként tekint rád.
25/F
"Van egy srác..."
Na ez már jól kezdődik!
Tudod mit? el sem olvasom, a válaszom:
Mond el neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!