Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit éreznétek és mit csinálnátok?
Szóval lenne az osztályotokban egy lány akibe szerelmesek vagytok. Szépeket mondanátok rá meg ilyenek. Aztán bevallanátok neki a messengeren az osztály csoportban hogy régóta szerelmesek vagytok belé és megkérdezték hogy járnátok-e. A lány azt mondaná hogy nem itt kéne megbeszélni. De nem beszélnének meg. Aztán a suliban erről beszélnének az osztlyba. És mondaná az egyik osztálytársatok hogy a lány is így érez. Ti mitcsinálnátok?
A válaszokat előre is köszi.
"A lány azt mondaná hogy nem itt kéne megbeszélni."
"Aztán a suliban erről beszélnének az osztlyba. És mondaná az egyik osztálytársatok hogy a lány is így érez."
Talán azt várja, hogy elhívd valahová, ahol ezt meg tudjátok beszélni, nem pedig a neten csetelgetve félmondatok és LOLok közt bohóckodva.
Szerintem.
Sztem ezt megtetted ....
Ha nem akkor se probald nagyon gaz
Ez cska 2 re tartozik
Masokra nem es amugyse lehet h utana baszogatnanak , vagy masik kiakadnaak h most ezt miert ide
Sztem privibe ha irni akarsz neki vagy mond el egy kozos programom valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!