Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan csajok, akiknek a fiús lányok jönnek be, tulajdonképpen nem pont a pasit keresik a lányban?
Egy nappal ezelőtt hasonló kérdésre válaszoltam és itt is leírom a fiús lányok attól, hogy úgy néznek ki mint egy fiú még nem lesznek fiúk. Ugyan olyan testi adottságai vannak mint egy lányos lánynak csak az öltözködésben térnek el. De attól még ugyan úgy nők és azok is maradnak nem kell fiúknak mondani őket. Én is fiús lány vagyok a mai nap meg is kaptam azt a kérdést sajnos nem a szemembe hanem a hátam mögött, hogy most ez fiú vagy lány? Hát ha a szemembe kérdezte volna még meg is mondom neki, nagy büszkén, hogy lány vagyok, de így hogy a hátam mögött tette nem tetszett. Szóval nem kell azt állítani, hogy egy fiús lány az ugyan úgy fiú, mert ez egyáltalán nem igaz.
19/L
7-es vagyok
Nem azt mondom, hogy a fiús lány ugyanolyan mint egy fiú. Csak azért nem értem a dolgot, mert heteroszexuális nőként nem tudom elképzelni, hogy olyan pasival járjak, aki női ruhákat hord és úgy néz ki, úgy beszél, úgy viselkedik, stb., mint egy nő. Pont azért vagyok heteroszexuális, mert a férfiak vonzanak, ezért nem vonzódnék egy ilyen szinten nőies pasihoz. Szerintem a többiek is ezt nem értik, nem pedig azt, hogy mi a különbség egy férfi és egy férfias nő között :D
Ez tipikusan olyan tema, hogy mar szamtalanszor ki lett fejtve ez az allaspont, megsem ertitek meg.
Leirtuk megint, az sem ertheto.
Ha a fejunk tetejere allunk, akkor se fogjatok megerteni.
Akkor minek lovagolni ezen a teman?
Jó, akkor én most leírom mi tetszik a fiús lányokban.
Külső: tetszik, hogy lazák, leszarják a társadalmi normákat, magabiztosak és gyengém az ing egy nőn. Szeretem, hogy azonosulni tudnak a külsejükkel (sok nővel ellentétben, aki felveszi a magassarkút, de járni se tud benne).
Tetszik, hogy nem érzik magukat a gyengébbik nemnek. Hogy nem riszálják magukat, hanem nőies cuccok nélkül is lehengerlő megjelenésük lehet.
Belső: sokkal izgalmasabb egy olyan nővel beszelni, akinél nem a manikűr, fodrász, csini rucik a legfőbb téma. Több, mint valószínű, hogy egy fiús lány sokkal színesebb témákat tud érinteni. A legtöbbük romantikus és udvarias.
Van bennük férfi vonás? Attól függ mit tulajdonítunk az előbb leírtak közül a férfiaknak. Izgalmasak, érdekesek.
És nagyon izgató, mikor lekerül szép lassan a ruha és meglátod a női testet...hihetetlen jó érzés egy ilyen lánnyal együtt lenni.
Mondom ezt úgy, hogy nekem a lányos lányok is tetszenek. A különbséget viszont mindig látom fiús lányok és férfiak között..nem tudom nektek nincs ilyen képességetek ezek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!