Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen derülne ki, ti szakítanátok?
bár én pasi vagyok
de
maradj vele adj esélyt magatoknak,hisz szeretitek egymást!!!!
Leszbikusság kategóriában van a kérdés, úgyhogy adja magát hogy 2 csajról van szó. :)
Ha ilyen derülne ki, hogy engem megcsalt a párom szakítanék vele, függetlenül hogy 1 hete vagy 1 éve történt a dolog. Őszintén ez talán rosszabb, hogy ennyi időbe telt elmondania az igazat. Hónapokon keresztül titkolta, hogy rögtön a kapcsolat elején már megcsalt, azért ezt nem tudnám megbocsájtani.
Ha nem hitt a kapcsolatban és ezt elmondja, normálisan meg tudtátok volna beszélni, hogy amíg nem tud elköteleződni ne legyen hivatalos/monogám stb a kapcsolat. Tudtál volna dönteni hogy belemész, hogy addig ne legyen kizárólagos a kapcsolatotok, mindketten tudtatok volna ismerkedni és nincs oda a bizalom. De ha nem mentél volna ebbe bele akkor meg tudtál volna mást keresni, aki érettebb annál, mint hogy "úgyse lesz sok minden ebből a kapcsolatból, akkor nyugodtan félreléphetek". De ha már együtt jártatok és úgy csal meg akkor oda a bizalom, ezek után úgyis gyanakodnál rá, ha nem ír vissza, nem veszi fel a telefont akkor kivel van, mit csinálhat, nem-e éppen megcsal megint. Ezek után nem lenne működőképes a kapcsolat. Főleg ha amúgy is tudod, hogy milyen az előélete, hogy mennyire nem bír egy nővel megmaradni. Én a helyedben szakítanék vele, bármilyen fájdalmas. Ez elég mély nyomott hagy egy kapcsolaton, nem működne ezek után úgy mint előtte.
Sokféleképpen meg lehet ezt közelíteni.
Mi lett volna, ha nem mondja el? Akkor minden megy tovább, lehet, soha nem derül ki. Ő is biztos nagyon sokáig ette magát, hogy mi legyen, elmondja-e vagy ne. Valószínű nem minden ember mondta volna el a helyében, sőt, kevesen vállalták volna fel, hogy hibát követtek el, vállalva, hogy akármi is lesz a következmény. Rengeteg ember csalja a párját úgy, hogy ő nem tud róla. Ő legalább leállt vele.
Másrészt tényleg becstelen. Zárja le előbb az előző kapcsolatot, utána kezdjen újat. Ha nem biztos még a dolgában, addig ne mondja ki, hogy kapcsolatban vagytok, vagy ha mégis, akkor szüneteltesse az előzőt, amíg veled biztos nem lesz abban, hogyan áll.
Kicsit többet kéne tudni az egész hátteréről, részletekről. Már előtted is kapcsolatban volt azzal a nővel? Mikor mondtátok ki konkrétan, hogy jártok?
De a kérdés nem ez volt, hanem hogy én a helyedben szakítanék-e. Ebben nem tudok tanácsot adni, mert egyébként férfi vagyok. Meg amúgy is csak lepontoznak a kisregényemért, pedig nem támogatom a megcsaló félt.
Akármennyire is szeretném, nálam ez szerintem szakítóok lenne. Ahogy én gondolkodnék ilyenkor: nem érteném, minek volt velem az elején, ha ennyire nem érdekelte az egész, minek csinált úgy, mint aki elköteleződik vagy miért nem volt képes kommunikálni. Alapból pofátlanságnak tartom azt, ha két fél ismerkedik komolyabb szándékkal (hisz összejöttetek), akkor az egyik félrekúrogat, mondván még csak ismerkednek, de ezt még talán többeknek beveszi a gyomra. Viszont az, hogy már hivatalosan kimondják, hogy együtt vannak, de az egyik fél csak azért szexel mással is, mert nem szerelmes.... Ez szerintem egyszerűen megalázó. Alapvetően nem kezdenék olyannal, aki nem monogám és ilyen ösztönállat, na de a baj már megtörtént.
Amit a helyedben tennék: megbocsátanék neki, hibázott. Ellenben a bizalmamat eljátszotta egy életre. Akármennyire is szeretném, utána már mindig eszembe jutna, most épp megcsal-e, mert mondjuk összevesztünk. vagy mert nem válaszol épp az üzenetemre/nem veszi fel a telefont. Ez van. Bizalom nélkül meg megette a fene az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!