Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti szakítanátok egy kezdődő kapcsolatban a barátnőtökkel, ha az első együttlét nem sikerült? 25/L
Dehogyis!
Bár én eleve nem fekszek le kezdődő kapcsolatban.
Itt nem te voltál a hibás.
Ő mondott csődött.
Mindegyik ezt mondja hogy vele még nem fordult ilyen elő.
Xard le.Keress másikat.
Dehogy.
Ha valakivel lefekszem akkor azt szeretem annyira hogy képtelen lennék elhagyni ilyen miatt.
18F
ég a pofája...
csúnya szóval, hogy besült a töke.
mond neki álljon le 3 napra a recskával.
hidd el, olyat dugtok mint még sose ;)
Úgy értettem: nálam a szexhez kell egy adott szintű bizalom és intimitás. Nem is igazán az időtől függ, de számomra a szex egy párkapcsolat kiteljesedése, amihez legalább az kell, hogy már ne csak kezdődő kapcsolatnak nevezzem.
De ízlések és pofonok. Nem is ez a lényeg. Aki azért szakít, mert egyszer nem jön össze valami, az egy emeletes nagy balek.
Fura egy lány vagy. Én szakítottam már azért pasival, mert nem állt fel neki még orális szexre sem (!). Ez azért gáz, hiszen csók után azért már illene, főleg először. Szóval vagy nem tart vonzónak, vagy impotens, vagy valami nagy lelki geb.sz van ott.
Valószínű ő is érzi, hogy ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!