Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lány megkérne titeket hogy vegyétek el a szüzességét, vállalnátok?
Figyelt kérdés
Egy nálad 4,5 hónappal fiatalabb csajét. Akinek minden vágya hogy az első veled legyen. És odamenne hozzád és megkérne hogy vedd el. Vállalnád?
(Szép 176cm 54kg-os lány néhány pattanással a homlokán, szép kerek fenékkel, kicsi de formás mellekkel)
2016. aug. 29. 18:25
1/70 anonim válasza:
Persze gond nélkül ha bejön a csaj, ha nem akkor felejtős. De ahogy leírtad azzal nem lehet baj.
2/70 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert meg akarok kérni egy fiút akinek amúgy van barátnője (egy retardalt mókus) de már ovi óta ismerjük egymást és nem tudom mit szólna.
2016. aug. 29. 18:27
3/70 anonim válasza:
Ha bejön a csaj akkor miért ne.. persze ha nagyon hisz ebben az első szex első szerelem dologba akkor nem akarnék mély sebet ejteni a lelkén.
4/70 anonim válasza:
Csak akkor, ha járnék vele. Csak olyannal szexelek, akihez érzelmek fűznek, és azok pedig kapcsolatban jellemzőek nálam. Legyen eszed, kapcsolatban élővel akarod? A karma nem felejt ám. :/
5/70 anonim válasza:
Ha ilyen régóta ismered akkor tudnod kéne mit fog mondani, de szerintem nem vesztes vele semmit ha megkérdezed max nemet mond,m bár azt nem hiszem.
6/70 anonim válasza:
szerintem, ha ovi óta ismeritek egymást, legyél olyan jó h nem akkor kéred ilyesmire mikor barátnője van, kellemetlen helyzetbe hozhatod...
lehet h ebben a helyzetben nem úgy reagálna rá, mint amúgy.. vagy pedig egészen jól minősíti a srácot ha a barátnője mellett elveszi a szüzességed:)
7/70 anonim válasza:
Mondjuk azért illene olyat megkérni, akinek nincs barátnője.
Neki meg remélem, lesz annyi esze, hogy nemet mond.
8/70 anonim válasza:
ha nem lenne neked rossz hogy 19/4,8 a farkam én szívesen kikormollak
9/70 anonim válasza:
Az ilyet annyira birom.miért kell leszólni kedves kérdező,a fiú barátnőjét?! Már megbocsáss de ő az aki kapcsolatban van az adott fiúval nem te.miből gondolod hogy te külömb vagy úgy őszintén.Te vagy az aki csak úgy elakarja vetetni a szüzességét egy olyan fiúval akinek van barátnöje! Pont hogy te akarsz belekontárkodni a kapcsolatukba.Csak mert régóta ismered a fiút.pfff.-.-.és még te vagy az aki megszólja a másik lányt...? Nézzünk már magunkba könyörgök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!