Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lány megkérne titeket hogy vegyétek el a szüzességét, vállalnátok?
Egy nálad 4,5 hónappal fiatalabb csajét. Akinek minden vágya hogy az első veled legyen. És odamenne hozzád és megkérne hogy vedd el. Vállalnád?
(Szép 176cm 54kg-os lány néhány pattanással a homlokán, szép kerek fenékkel, kicsi de formás mellekkel)
- Majd a pasi eldönti, hogy melyikötöket választ ha tényleg komolyabb szándékaid vannak! Bár ezt eddig is megtehetted volna.
- Ha mégsem téged választana akkor viszont egy idösebb, tapasztaltabb pasit keress tanító bácsinak.
Ha nekem lenne barátnőm, akkor tuti hogy nem. Ugyan is nem csalom meg, akit szeretek.
Másrészről, lehet hogy sokan letudják szarni, hogy szűz csajjal fekszenek le, nekem kötődést vált ki és szar lenne a tudat, hogy később esetleg mással van.
Sajnos már most is benne vagyok egy hasonló dologban.
Ez remélem csak vicc! Mondjuk még annak is durva
Sajnálom szegény lányt, remélem a srácnak több esze van mint neked és nem fekszik le veled azért mert az "nem megcsalás"
Ha szerinted ez nem megcsalás akkor kifejtenéd légyszíves, hogy mi az? Mert szerintem akkor eddig én más világban éltem vagy nem is tudom...
Gondold már el, hogy milyen lenne neked ha a te pasid csak úgy fűvel fával összefeküdne mert nem gondolná megcsalásnak.. Elég nagy szégyen már ne haragudj!
Egy 4 éves kapcsolatom pont egy ilyen "Nem megcsalás" miatt ment tönkre. Ne akard megtudni mennyire fájt!
Inkább menj el gyónni! Úgy tűnik van mit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!