Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » FIÚK! Ha egy lány megkérne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ha egy lány megkérne titeket hogy vegyétek el a szüzességét, vállalnátok?

Figyelt kérdés

Egy nálad 4,5 hónappal fiatalabb csajét. Akinek minden vágya hogy az első veled legyen. És odamenne hozzád és megkérne hogy vedd el. Vállalnád?

(Szép 176cm 54kg-os lány néhány pattanással a homlokán, szép kerek fenékkel, kicsi de formás mellekkel)

2016. aug. 29. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
78%
Hát én anno, 19 évesen utaltam erre egy srácnak akivel kavarogtunk. Akkor azt mondta, hogy nem akar semmiképpen első lenni nekem, így nem fekszik le velem, egyébként rendbe lenne a szex... Hát ki tudja így volt-e...
2016. aug. 29. 18:50
 12/70 anonim ***** válasza:
23%
Challenge accepted.
2016. aug. 29. 19:05
 13/70 anonim ***** válasza:
69%
Ha csúnya lenne akkor is elvenném, szűz lánnyal a legjobb, ha az ölembe hullik bolond lennék kihagyni.
2016. aug. 29. 19:07
 14/70 A kérdező kommentje:
Igazából a csaj maszott rá és nem akart neki nemet mondani mert nem bunkó. Köszi a válaszokat.
2016. aug. 29. 19:19
 15/70 anonim ***** válasza:
65%

Attól függ mennyit áldoznál rá, ingyen nem lyukasztok.

Amúgy meg egy gerinctelen rib*c vagy.

2016. aug. 29. 19:51
 16/70 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Miért lennék r*b*nc?

Attól hogy valakivel le szeretnék feküdni?

És van barátnője? Figyelj attól hogy lefekszik velem nem csalja meg a csaját. Hisz nem szeret engem és semmi többet nem akar. Először is CSAK SZERETNÉK!!! Nem biztos hogy igent mond rá. Én felajánlottam és ő dönti el hogy "megcsalja" e a csaját.

2016. aug. 29. 21:34
 17/70 anonim ***** válasza:
82%

"Attól hogylefekszik velem még nem csalja meg a csaját"

Te komolyan ekkora retardált vagy? Neked hogy esne,ha te lennél az a csaj és a palidnak ilyen ajánlatot tenne fel valaki? Remélem lefekszik veled és teherbe is rak te ordas rbanc

2016. aug. 29. 21:56
 18/70 anonim ***** válasza:
94%

"És van barátnője? Figyelj attól hogy lefekszik velem nem csalja meg a csaját."

Mintha azt mondanám, hogy attól még, hogy fejbe lőlek, még nem öllek meg. Persze gondolom ha a te pasidnak ajánlkozna így fel valaki és élne vele, te lennél a legjobban felháborodva. Persze az ilyen gyökerek úgyse kellenek senkinek. Amúgy meg Nehogy azt hidd már, hogy a pinás akkora nagy jutalom.

2016. aug. 29. 22:18
 19/70 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdezo. Koszi szepen, az ilyen kis (elobbi valaszolo igencsak passzolo kifejezesevel elve ) gerinctelen r*b*ncok miatt nincs onbizalmuk megszolitani egy lanyt a normalis, de kicsit felenk sracoknak. Az meg h egy ilyen helyzetben egyaltalan felmerult benned h megkerd a sracot akinek alitolag a "baraja" vagy vagy mi, az azt arulja el h annyi EQ-d (erzelmi inteligenciad, ha meg igy se tudod m iaz hasznald a googlet ) sincs mint egy felmosorongynak. Szerintem. Remelem azert elolvastad amit irtam, bar nem hinnem h segitenecrajtad, EQ-t nem lehet beleeroszakolni az emberekbe csak ugy.
2016. aug. 29. 23:40
 20/70 anonim ***** válasza:
65%
5000 Ft a rezsióradíjam, a legkisebb számlázható időtartam 15 perc.
2016. aug. 30. 00:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!