Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » FIÚK! Ha egy lány megkérne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ha egy lány megkérne titeket hogy vegyétek el a szüzességét, vállalnátok?

Figyelt kérdés

Egy nálad 4,5 hónappal fiatalabb csajét. Akinek minden vágya hogy az első veled legyen. És odamenne hozzád és megkérne hogy vedd el. Vállalnád?

(Szép 176cm 54kg-os lány néhány pattanással a homlokán, szép kerek fenékkel, kicsi de formás mellekkel)

2016. aug. 29. 18:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

feltekenye tenni? kicsoda? s fiu vagy a csaj?

mik a problemaid?

ha amaz nem szeret akkor mindegy hogy a masik csajt se szereti

ha szeret akkor nem szorakozna

szoval mondj le rola ha le kell mondanod

szuzesseggel meg mi is van? nem ez a fo gondod ahogy latom

hanem a remenytelen szerelem

es mivel valoban remenytelen ezert muszaj lemondanod rola

mi ebben az amit nem tudsz megerteni?

2016. okt. 14. 22:38
 52/70 anonim ***** válasza:
Én nagyon meglepődnék, egy ilyen kérésen, és először azt hinném, hogy csak szivatni akar. (Én olyan világban élek, ahol a srácnak sokat kell kuncsorogni, hogy legyen valami, és akkor is simán előfordul, hogy a kiszemelt lány egy másik sráccal jön össze, de ez egy más történet...) Mivel egyedülálló vagyok így azért fontolóra venném a dolgot, de mivel jó fej is, megkérném hogy gondolja meg alaposan, hogy biztosan velem akarja-e.
2016. okt. 14. 23:14
 53/70 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ez egy nagyon nagy volumenű kérés, igyekeznék különlegessé tenni a környezetet is pl. különleges helyen, vagy rózsaszirmokkal teleszórt ágyon, vagy megkérdezném, hogy hogyan képzelte el, és akkor úgy, hogy szép emléke legyen és ne bánja meg később se.
2016. okt. 14. 23:18
 54/70 A kérdező kommentje:
Rájöttem. Szép álom h megtörténjen köztünk bármi is. Mindig álom volt mindig álom lesz. Örökké. Így 9 év várakozás után beletörődtem...
2016. okt. 15. 19:57
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ideje továbblépni.
2016. okt. 16. 06:08
 56/70 anonim ***** válasza:
20%
Akkor írj nekem bébi és elveszem a szüzességed.
2016. okt. 16. 17:17
 57/70 anonim ***** válasza:
Ez alatt a 9 év alatt nem volt olyan srác, aki őszintén és lelkesen próbálkozott nálad, és még ma is szingli? Lehet, hogy talán ő lenne a legalkalmasabb.
2016. okt. 18. 03:57
 58/70 anonim ***** válasza:
80%

Előbb a sajátodat veszítsd el, hülyegyerek.

2016. okt. 18. 10:59
 59/70 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus lenne a lány akkor igen!
2016. nov. 9. 20:38
 60/70 anonim ***** válasza:

Hogyne,ha mindketten megfelelünk egymásnak,nincs akadálya.Csináltam már kevésbé vonzó lányoknak is.

Szeretek segíteni önbizalomhiányos,tapasztalatlan lányoknak,gyakorlati tapasztalatszerzésben.

2016. nov. 9. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!