Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lány megkérne titeket hogy vegyétek el a szüzességét, vállalnátok?
Egy nálad 4,5 hónappal fiatalabb csajét. Akinek minden vágya hogy az első veled legyen. És odamenne hozzád és megkérne hogy vedd el. Vállalnád?
(Szép 176cm 54kg-os lány néhány pattanással a homlokán, szép kerek fenékkel, kicsi de formás mellekkel)
Ilyen kérést egy fiú nem utasíthat vissza!
Én biztos vállalnám! Eddig három lányt szabadítottam meg ettől a kis problémájától, de egy negyedik is beleférne.
Abban az esetben, ha nem szerelemes a barátnőjébe és te bejössz neki, akkor benne lesz a srác. Viszont készülj fel arra is, hogy a kérdésed után el fog udvariasan küldeni, mert lehetséges hogy a sejtéseiddel ellentétben mégis virágzik a kapcsolatuk.
Ha viszont beleegyezik, és jól sikerül köztetek a szex akkor talán még dobni is fogja a csaját miattad. Sokan voltak, akik beszóltak neked, hogy milyen szemétláda vagy, én ezzel nem értek egyet. A párválasztás és az üzleti élet között erőteljes párhuzam fedezhető fel. Az nyer, aki megszerzi, amit akar. Nem fogsz pisztolyt fogni a srác fejéhez, hogy téged válasszon, az ő döntése, ha úgy dönt, hogy dobja miattad a jelenlegi barátnőjét. Te mindössze felkínálsz neki egy lehetőséget. Viszont, ha fel sem kínálod a lehetőséget, akkor lehet, hogy "erkölcsös és korrekt" maradsz, de elszalasztod a lehetőségét is a srácnak.
Feltételezem magad sem gondolod komolyan, hogy csak szex lenne és aztán semmi, ugyanis ha nem jelentene semmit a srác, akkor nem így kommunikálnál róla.
Igen, mert minden igazságpárti meg jóérzésű ember csak beszólt meg téved csak mert azt mondta, hogy keressen valakit, aki egyedülálló. Kíváncsi vagyok, hogy fordított esetben is ilyen választ adtál volna.
#24 nagyon köszönöm a válaszod
Hidd el nem csak szexet akarok én
Mióta az eszemet tudom a felesége akarok lenni. Nagyon sok közös élményünk van olyan időkből amikor ő szerelmes volt belém. Azóta nem tudunk sokat találkozni sajnos és jött ez a lány...
26: Lehet, hogy egy kicsit keményen gondolkodom, de "igazsága" csak annak van, aki nyer a végén, a történelmet is a győztesek írják. Az, ha a kérdező bepróbálkozik, az mindössze csak egy megmérettetés a párkapcsolat erejét illetően. Ha valóban erős, akkor ki fogja bírni, ha viszont ettől összeomlik, akkor összeomlana egy másik lánytól is. Akkor meg miért ne a kérdező legyen a nyertes a végén?
Kérdező: Sok sikert, de talán még korrektebb és okosabb megoldás, ha nem a szüzességeddel próbálod megszerezni a srácot, hanem inkább a személyiséged varázsát veted be fegyverként. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!