Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ha egy lány megkérne titeket hogy vegyétek el a szüzességét, vállalnátok?
Figyelt kérdés
Egy nálad 4,5 hónappal fiatalabb csajét. Akinek minden vágya hogy az első veled legyen. És odamenne hozzád és megkérne hogy vedd el. Vállalnád?
(Szép 176cm 54kg-os lány néhány pattanással a homlokán, szép kerek fenékkel, kicsi de formás mellekkel)
2016. aug. 29. 18:25
41/70 János Gilján válasza:
Engem a sok hápogó vélemény nem érdekel, de az igen, hogy sikerült-e elcsábítsd a srácot, és ha igen, akkor milyen módszerrel?
42/70 anonim válasza:
Megtenném!
Volt már ilyen, jó volt. Szívesen lennék ismét tanító bácsi!
43/70 anonim válasza:
Persze, ha nem tetszenél akkor is. Négykézlábra állitanálak, becsapkodnék egy adag vazelint, azt belökném tövig.
Utána már nem lennél szűz. Persze nem is állnál fel egy darabig.
44/70 A kérdező kommentje:
Még nem tettem meg mert még nem volt rá alkalom. És kedves Gyk-s társaim kijelentem hogy NINCS BARÁTNŐJE! SOHA NEM IS VOLT! Csak egy csaj akinek bejön féltékennyé akart tenni. Szoval ennyit arrol hogy r*_banc vagyok!
2016. szept. 15. 14:49
46/70 A kérdező kommentje:
Nem. És nem is voltam
2016. szept. 15. 17:54
47/70 anonim válasza:
A válaszokat már el sem olvastam. Kérdező, neked miért van útban az a kis hártya? Mért zavar a megléte? Lesz idő, amikor sokért nem adnád, ha még ott lenne, hidd el. Attól nem leszel, vagyis nem attól leszel felnőtt, ha elveszíted. Jön majd valaki, aki olyan hatással l
48/70 A kérdező kommentje:
Remélem jön...
2016. szept. 16. 07:05
50/70 anonim válasza:
Na, mi van szűz lány, dugjalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!