Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi erőszak utani első együttlét. Mire figyeljek?
Sziasztok! A kérdésem komoly, szóval aki válaszol, az ne hülységeket, ha lehet!
Nem tinik, de nem is 20on évesek vagyunk a párommal, hanem 30-asok. Mindkettőnk szexuálisan elég tapasztalt, de most egy kicsit tanácstalan vagyok, bevallom. Nemrég ugyanis sajnos a barátnőmet megerőszakolták (most ebbe nem szeretnék belemenni, nyilván mindenki sejti mit gondolok...). Most viszont a történtek után először újra szeretnénk együtt lenni. Mire figyeljek nagyon oda? (Azon felül, hogy soha nem voltam egy állat az ágyban vele és a gumit kérés nélkül felhúzom). Köszönöm!!!!
"Nemrég ugyanis sajnos a barátnőmet megerőszakolták (most ebbe nem szeretnék belemenni, nyilván mindenki sejti mit gondolok...)"
Ezt igazán kifejthetnéd. Már több szemszögből is. Úgy tűnik, mintha azt hinnéd, hogy nem erőszakolták meg, hanem maga ment bele dolgokba, aztán erre fogta?
Nekem is volt egy barátnőm, aki egyszer azt mondta, hogy "megerőszakolták". Felhívott egy csávót magához, elkezdtek iszogatni, aztán "szinte megerőszakolta" az ember. Mondanom sem kell, hogy repült.
Mindenképp az ő kezében legyen az irányítás.Kezdeményezés,és az együttlét alatt.Amint megkezdődik az aktus.Legyél óvatos.Lehet hogy pont az aktus közepén fognak neki felszakadni azok a bizonyos lelki sebek.
Vagy is a kellemetlen emlékek.
Ekkor nem kizárt hogy félbeszakad az együttlét.Neked ezt ell kell viselni,ha fontos a párod.Ezzel is támogatva őt.
Lehet hogyjabb és újabb próbálkozások kellenek majd,mire helyrerázódik a dolog.
Egy ilyen dolog soha nem múlik el nyomtalanul.
respect!!!
nagyon nehéz lesz. törelem és kitartás. véletlen se durvulj.
jah és keresd meg aki tette, és részesítsd hasonló élményben!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!