Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek minden szexuális együttlét alatt van orgazmusotok?
1) Tanuld meg az orgazmust!
2) Ne takonnyal járjál! Hanem 30+ igazi férfival!
én nem szexelek olyannal, aki nem nyal ki
úgyhogy igen, mindig van, ez hozzátartozik (kivéve ha gyors menet v ilyesmi)
Nem, minden szex alatt van orgazmusom. Néha van, hogy csak párom kedvéért szelünk. És néha van, hogy olyan hangulatban vagyok, hogyha rám szakad az ég akkor sem lesz orgazmusom, de ezt tudom és érzem előre is.
Ha kezdők vagytok a szexben akkor én nem is várnék orgazmust az elején. A párom volt az első férfi az életemben, még magamnak sem okoztam soha örömet, tehát nem tudtam milyen az orgazmus, és így jó 7 hónap volt, mire az első jött.
Össze kell csiszolódni, le kell lazulni. Ez főleg neked szól, mert a nők, főleg a fiatalok, akkor paráznak azon, hogy jók legyenek az ágyba, mindig szexin nézzenek ki. Én is azt hittem, tök laza vagyok, de mikor megvolt az első orgazmusom, akkor jöttem rá, hogy nem nem voltam igazán laza.
Gyakoroljatok, tanulj meg teljesen ellazulni, és ne sürgessetek semmit! Ehhez idő kell, akár hónapok is!
Ha kizárólag az aktust nézzük, akkor nem, nem mindig. Amúgy hüvelyi orgazmusom nem volt kb 23 éves koromig, csak csikló izgatással tudtam elmenni. Azóta sem mindig, ha pl. fáradt vagyok, hiába van kedvem a szexhez, sehogy sem tudok elmenni. Ha viszont jó passzban vagyok, van, hogy háromszor is elmegyek egymás után.
Petting van rendesen? Sok kezdő lány csak csikló orgazmusra képes, mert a hüvelyben kevesebb idegvégződés található. Esetleg szex alatt is izgathatja a melledet, csiklódat, úgy élvezetesebb lesz. Türelem, erre is meg kell érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!